‘El muerto justo’, la nova secció de ‘Sálvame’ ha indignat a l'audiència

El programa estrella de Telecinco ha posat en marxa la nova secció 'El muerto justo' i ha incendiat les xarxes socials

.Lydia Lozano tornava a 'Sálvame' després d'haver copat centenars de titulars per la seua últim 'terra engul-me' en directe. Tot va començar quan va informar de la mort del torero José María Manzanares, que havia mort en 2014. "Ho he llegit este matí", assegurava la periodista.

Al principi la resta dels seus companys es van alarmar perquè van pensar que es tractava del fill del torero, de el mateix nom i de 39 anys. Matamoros, que guarda relació amb ell, es quedava 'en xoc'. Però prompte va descobrir el lapsus de Lydia.

Al final va resultar que Lydia va haver de demanar perdó a la família. "M'havia saltat la notícia per Google i una persona m'ho ha dit", es va justificar. Però la notícia no tenia res a veure. La seua fallada prompte es va fer viral i va ser d'allò més comentat.

'El muerto justo', el nou joc de 'Sálvame'

Ahir 'Sálvame' va voler aprofitar l'error de la seua col·laboradora per organitzar un joc una mica macabre. L'objectiu del joc, que s'ha basat en 'El precio justo', ha estat posar a prova les habilitats de Lydia. Així doncs, sota el títol 'El muerto justo', Paz Padilla ha proposat un llistat de noms de famosos perquè Lydia siga capaç de dir si segueixen vius o estan morts.

En esta llista hi ha actrius i actors que segueixen vius, i que de ben segur no els haurà agradat el joc. De fet, les xarxes socials han esclatat contra el programa al·legant que no es pot fer broma sobre la mort i que la direcció del programa hauria de prendre mesures.

Altres espectadors han suggerit que facen un gir en el programa i que diguen noms dels seus familiars per veure el mal que poden fer. Un cop més, el programa ha demostrat que no tenen en compte les crítiques i que són capaços de fer qualsevol classe de secció, sense pensar en els seus espectadors.

 

Tot i això, és molt habitual veure nous col·laboradors al plató de 'Sálvame', ja que dona dinamisme al programa.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Jorge Javier Vázquez té un col·laborador al punt de mira" "Rocío Flores menysprea a la seua mare per les seues acusacions"