‘Tu cara me suena’ arrasa i deixa sense opcions a la resta de competidors en la nit del divendres

Compartir:

Antena 3 està d’enhorabona. La cadena d’Atresmedia aconsegueix ser la més vista del primer divendres de novembre del 2021 acaparant un total del 17’7% de share i traient tres punts al seu principal competidorTelecinco, que es conforma amb un 14,7%.

L’informatiu més vist

Com ja és habitual, Antena 3 Notícies 2 ha estat l’espai més vist del dia. L’informatiu presentat per Vicente Vallés aconsegueix concentrar a 2.853.000 espectadors, la qual cosa es tradueix en un 23,4% de quota de pantalla. Unes dades que vénen a confirmar la consolidació del noticiari com la font d’informació preferida per part de l’audiència de televisió a Espanya.

<

>

El programa més esperat

Però el més emocionant del divendres, en el que audiències es refereix, estava reservat per al prime time. La nit d’este divendres ha estat la data triada per al retorn a la graella d’un dels formats estrella de la nostra televisió, ‘Tu cara me suena‘. El talent de rostres coneguts torna de manera triomfal collint un 23,7% de share i 2.749.000 espectadors de mitjana. Unes dades molt favorables per a Antena 3, que veuen el bon acolliment que ha tingut l’estrena de la desena edició del qual és un dels seus continguts més aclamats tant pel públic com per la crítica.

‘Tu cara me suena’ el més vist d’este difvendres

Les actuacions de ‘Tu cara me suena’ sens dubte ha fet que el programa culla un boníssim 23,7% de share i 2,749.000 espectadors. Per part seua, ‘Got Talent España‘ ha anotat un 15,3% en les seves audicions, reunint 1.735.000 espectadors.

<

>

Altres programes

En La 1, la pel·lícula “La muerte tenía un precio”, va signar un 6,5% de quota de pantalla amb 835.000 espectadors, sense arribar al milió. En Quatre, el programa sobre el bisbe de Solsona de ‘En el punto de mira’ va aconseguir un escarit 4% amb 559.000 espectadors i en laSexta, el reportatge sobre el menut Yeremi en ‘Equipo de investigación‘ va anotar un 4,8% i 682.000 espectadors.

 

 

EL MÉS LLEGIT

Troben unes restes òssies cremades a Gestalgar

La Guàrdia Civil ha obert una investigació després de la troballa ahir d'unes restes òssies que van aparéixer cremats en una foguera de Gestalgar

Pepe Navarro es posa en contacte amb el seu fill Alejandro Reyes

El fill d'Ivonne va reconéixer no voler l'herència del periodista i aquest contesta: "M'oferisc al fet que anem plegats a un notari"

L’horari habitual de Metrovalencia s’estendrà durant tot el dia fins a finals de juliol

Els serveis habituals del metro en les jornades laborables i cap de setmana s'allargaran fins al pròxim 24 de juliol

Marta Calvo: els investigadors descarten que el presumpte assassí l’esquarterara

Els especialistes en escenes del crim creuen “impossible” que l'acusat desmembrara el cos sense deixar petjades ni restes de productes químics