Les vides dels guanyadors de 'Supervivientes' després de passar pel concurs

Fem un xicotet repàs per les vides dels guanyadors del programa de Mediaset
El xec de 200.000€ de 'Supervivientes 2019' va ser per a Omar | Telecinco

 

'Supervivientes 2019' ha acabat. El guanyador de l'edició d'enguany ha sigut Omar Montes i, per tant, s'ha endut el fantàstic premi de 200.000 euros. Però com déiem abans, això ha passat en la present edició, que ha sigut la dotzena emesa per Telecinco. Però abans hi han hagut més edicions i, evidentment, més guanyadors. Fem un repàs de tots els guanyadors de 'Supervivientes' i què ha passat amb ells després d'obtindre el premi en metàl·lic.

 

Carmen Russo (2006)

Russo es va proclamar guanyadora a l'edició de 2006   | GTRES

 

L'any 2006 'Supervivientes' va incorporar al format 'l'última platja', lloc a on un dels participants expulsats podien continuar la seua lluita dins del programa, però en la soledat més absoluta. Eixa adaptació al format anterior va aportar un gran èxit al concurs. Tant, que la guanyadora d'aquella edició va ser Carmen Russo, que va estar en 'l'última platja' durant les últimes set setmanes del concurs.

 

D'eixa manera, des de la soledat, Carmen Russo es va guanyar el cor de l'audiència, que la va correspondre amb la consecució de ser la millor supervivent. Russo es va imposar a Verónica Romero, exparticipant de la primera edició d'Operación Triunfo.

 

Amb el premi en metàl·lic va muntar una escola de ball que porta amb el seu marit. També té la seua pròpia marca de cosmètica i continua amb col·laboracions esporàdiques en la televisió italiana. Fa poc de temps, va tornar a Mediaset per a aparéixer en la gala de 'Supervivientes: Tierra de Nadie'.

 

Nilo Manrique (2007)

No se sap res de la vida actual de Nilo Manrique   | Mediaset

 

Nilo Manrique va ser molt conegut per haver sigut l'home d'Isabel Gemio. Un dels punts forts que va demostrar en l'edició de 2007 va ser la seua gran capacitat de pesca, que li va servir per a proclamar-se campió d'aquella edició.

 

Hui en dia no se sap massa de Manrique. De fet, la seua última aparició en els mitjans va ser l'any 2017, quan va aparéixer en 'Sálvame' per a explicar la seua delicada situació i anunciar que tornava al seu país d'origen: Cuba. Com déiem, la seua vida és un misteri, ja que no es tenen notícies d'ell des de l'emissió d'aquell programa. Fins i tot Isabel Gemio ha manifestat públicament que lamenta que els seus fills no sàpien res de son pare.

 

Miriam Sánchez (2008)

Miriam Sánchez va conseguir deixar arrere el seu passat com a Lucía Lapiedra   | Mediaset

 

Miriam Sánchez, anteriorment coneguda com a Lucía Lapiedra, va participar en l'edició de 2008. Gràcies al programa i altres aparicions en altres espais de Mediaset, va conseguir deixar arrere el seu passat com a actriu de cinema per adults i que fora coneguda pel seu nom de veritat

 

D'eixa manera, després de triomfar i endur-se el premi de 'Supervivientes 2008', Sánchez es va començar a deixar vore per altres espais de Telecinco. Un d'ells va ser 'Mujeres y hombres y viceversa', a on va participar, juntament amb la seua parella del moment, Pipi Estrada.

 

A partir de l'any 2013 va començar a deixar d'eixir en els mitjans de comunicació i d'entreteniment i es coneix que l'any 2017 es va apuntar a un curs de tanatopràxia. L'última notícia que ha eixit a la llum en els mitjans de comunicació ha sigut que va ser enganxada robant uns productes en uns grans magatzems.

 

Maite Zúñiga (2009)

A banda del deport, també va demostrar ser una campiona davant de les càmeres | Mediaset

 

Maite Zúñiga va conseguir la victòria en el concurs de supervivència amb el 66% dels vots de l'audiència. L'exdesportista, que ja va assaborir l'èxit en la seua carrera professional, també el va tastar davant dels focus de la televisió.

 

Una volta va guanyar el xec de 200.000 euros, va donar per finalitzada la seua etapa en els mitjans de comunicació i, hui en dia, és responsable d'una àrea tècnica en la Federació Espanyola d'Atletisme.

 

María José Fernández (2010)

María José Fernández es va alçar amb el títol de guanyadora tot i ser anònima | Mediaset

 

En l'edició que donava la benvinguda a la segona dècada del segle XXI, es van incorporar novetats en el programa. Una d'elles, i la més atractiva, va ser la inclusió de persones anònimes entre els famosos. A primera vista ningú no s'hauria jugat la casa per cap dels participants anònims, però a voltes passen miracles.

 

Va ser una participant desconeguda la que es va alçar amb el preuat xec. María José Fernández es va presentar al programa treballant com a taxadora de joies en la seua terra, el País Basc. La veritat és que la guanyadora es va ficar en la butxaca a l'audiència gràcies a la seua sinceritat i el seu caràcter. Després de passar pel programa, va haver de ser ingressada durant una setmana per un paràsit que li va afectar el fetge. La seua vida, hui, no transcendix en la premsa.

 

Rosa Benito (2011)

Rosa Benito va deixar d'aparéixer en la televisió l'any 2016 de manera diària   | Bekia

 

Rosa Benito va adquirir popularitat per ser la dona del germà de Rocío Jurado, Amador Mohedano. Segons explica, el seu pas pel programa li va obrir els ulls i es va descobrir a ella mateixa. Tant va ser d'eixa manera que es va acabar divorciant del germà de la cantant.

 

L'any 2016 va deixar el seu lloc en 'Sálvame' i va començar una gira musical amb la seua filla Rosario Mohedano. Ara, ha participat de nou en algunes gales de 'Supervivientes', però de moment tanca la porta a tornar al format diari.

 

Abraham García (2014)

Abraham continua sent molt popular en les xarxes socials   | Mtmad

 

Abraham va fer-se popular participant en el programa 'Gandía Shore'. Això li va ser útil per a poder participar en l'edició del 2014 del concurs de Mediaset. Va arribar a la final, a on també estava Rafa Lomana. Finalment, es va imposar Abraham i va ser el guanyador d'aquella edició.

 

Abraham s'ha convertit en un fenomen en les xarxes socials, acumulant més d'un milió de seguidors. Ara, col·labora en alguna de les gales del programa i també mostra com és el seu dia a dia en el seu canal de Mtmad.

 

Christopher Mateo (2015)

Va iniciar la seua carrera com a cantant després de guanyar el concurs| Mediaset

 

El guanyador de l'edició del 2015 va ser Christopher Mateo, que va saltar a la fama després d'aparéixer en 'Quién quiere casarse con mi hijo'. Va arribar a la final juntament amb Nacho Vidal i es va produir una de les victòries més ajustades del programa. Va guanyar amb el 50.2% dels vots.

 

Ara, el guanyador d'aquell any es dedica al món musical. De fet, el passat maig va traure el seu últim single, 'Si quieres saber'. També acostuma a ensenyar la vida de luxes que viu en les xarxes socials.

 

Jorge Díaz (2016)

El model va guanyar en la final a Yola Berrocal i a Mila Ximénez | Mediaset

 

Jorge Díaz era un model extremeny que va participar en el programa sent pràcticament un desconegut per a l'audiència. Va arribar a la final i va guanyar a dos de les participants més populars d'aquell any: Yola Berrocal i Mila Ximénez.

 

El fet de conseguir la victòria li va suposar tornar al focus de la moda i va tornar a desfilar per les millors passarel·les de Madrid o de Milà. Actualment, és el gerent del seu restaurant que té el nom de 'La Palapa', com a tribut al concurs.

 

José Luís Sosa (2017)

Es va imposar en la gran final a Alba Carrillo | Mediaset

 

Fa dos edicions, guanyava el concurs José Luís Sosa. Va ser una sorpresa, ja que en aquella edició hi havia personatges molt reconeguts com Alba Carrillo o Laura Matamoros. Precisament, amb elles dos es va haver de batre en la gran final.

 

Amb els diners del premi es va muntar la seua pròpia empresa de distribució de pinxos casolans. A més, impartix classes de cuina i mostra la seua gran passió en les xarxes socials.

 

Sofía Suescun (2018)

S'ha convertit en una cara habitual dels espais de Mediaset | Mediaset

 

Sofía Suescun ha sigut l'última guanyadora, sense comptar Omar, del concurs presentat per Jorge Javier. Es va fer famosa per guanyar 'Gran Hermano 16' i, des d'aquell moment, ha sigut una cara habitual en Mediaset. També va guanyar 'Supervivientes', cosa que li va reportar moltíssima popularitat. Fa un any va tornar a participar en un Gran Hermano, però no va conseguir fer el triplet.

 

Ara, la seua vida es veu envoltada de polèmiques amoroses amb moltes persones famoses. Un d'ells és Kiko Jiménez, qui hauria deixat Gloria Camila per a estar amb Suescun. Però també s'especula que podria estar enmig d'un romanç amb l'empresari Gil Silgado.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!