Rosa Benito lluïx un cos espectacular i esvelt en biquini amb 63 anys

La col·laboradora ha sigut portada de la revista 'Lecturas' amb un posat en biquini durant les seues últimes vacacions
Leer en español
Imatge de Rosa Benito durant les seues vacacions | Instagram

 

Rosa Benito està en el seu millor moment. La que va ser guanyadora de ‘Supervivientes’ en el seu dia, acaba de convertir-se en iaia als seus 63 anys, però per les últimes fotografies que s’han publicat en la revista ‘Lecturas’, ningú ho diria.

 

Rosa Benito ha lluït figura en les seues últimes vacacions en el Delta de l’Ebre, i les càmeres de la revista han captat el seu cos en biquini, deixant a tots bocabadats pel bon tipet que manté a pesar de l'edat, un cos esvelt i tonificat que no té res a envejar al de les ‘celebrities’ més jovenetes que habitualment omplin les portades o Instagram amb instantànies en biquini.

 

La col·laboradora posava feliç i radiant amb la platja de fons per a les càmeres de ‘Lecturas’, convertint-se d'eixa manera en portada de la revista. 

 

Rosa Benito, portada de 'Lecturas' | Lecturas

 

Segons explica la mateixa revista, la col·laboradora es trobava en el moment de les fotografies, en una embarcació que van llogar, disfrutant del mar mediterrani i mostrant-se feliç, sense ni rastre de la depressió que va passar i sobre la que ella mateixa va fer parlar fa uns dies en Telecinco: «Vaig estar en un psiquiàtric. Per a mi va ser horrorós, però ho explique perquè crec que la gent que hem passat per això podem ajudar a les altres persones».

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris