Shakira compartix un vídeo d'un sensual ball amb un biquini dissenyat per ella

La cantant colombiana ha tornat a demostrar per què és una de les cantants internacionals més desitjades
Shakira compartix un vídeo d'un sensual ball amb un biquini dissenyat per ella | Youtube

 

Els últims mesos estan sent molt durs per a Shakira. La cantant colombiana ha sigut més protagonista pel seu pas pels tribunals, per un juí de plagi en Madrid o un altre per frau fiscal en Esplugues, que no per la seua faceta artística o personal. Tot i això, l'artista pareix no estar afectada pels seus problemes i, en una de les seues últimes publicacions, ha compartit un sensual vídeo en biquini en Instagram. 

 

La parella de Gerard Piqué demanava l'opinió als seus seguidors sobre un vestit de bany de dos peces de color rosa fluor. Per a que es poguera vore perfectament, la cantant penjava unes imàtgens seues fent un gir molt sexy a on es pot observar la part de davant i de darrere de la peça de roba.

 

Shakira ha explicat també que ella mateixa ha sigut l'encarregada de dissenyar-lo. En una segona publicació, penjava una altra instantània del seu disseny i preguntava: «Qui vol que li'n dissenye un?».  

 

 

Silencia els rumors d'un nou embaràs 

Feia molt pocs dies que l'estrela colombiana havia tornat a pujar damunt d'un escenari després de molt temps sense fer-ho. Va ser en el concert que va fer el seu amic Alejandro Sanz el passat 8 de juny en l'estadi de Cornellà–El Prat. Els dos van cantar el seu èxit conjunt 'La Tortura', però molts no es van fixar en la interpretació sinó en la figura de Shakira, disparant els rumors d'un nou possible embaràs. 

 

Però amb estes últimes imàtgens en biquini pareix clar que, ara mateixa, l'artista i Piqué no donaran un nou germà a Milan i Sasha. Shakira va tornar a demostrar per què és una de les artistes internacionals més desitjades, amb un vídeo que ja supera els 10 milions de reproduccions i els 30.000 comentaris, la majoria alabant el seu cos.    

 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!