Les fotos de Shakira que han disparat tots els rumors sobre el seu possible embaràs

Unes fotografies de la cantant en el parc fan creure que podria esperar un tercer fill
Shakira podria tornar a estar embarassada del seu tercer fill | GTRES

 

Unes imàtgens de Piqué i Shakira en el parc amb els seus fills han disparat els rumors sobre un possible embaràs de la cantant i és que se la pot vore caminant amb uns pantalons de deport negres i una jaqueta, també negra, que la fa vore ampla, cosa que ha encés els rumors.

 

La parella va eixir a passetjar amb els seus dos fills, Milan i Sasha, per la ciutat. Els dos xiquets jugaven en un parc vestits amb l’equipament complet del Barça quan els van fer les fotografies. És cert que l’aspecte de la cantant en les imàtgens no és el que sol lluir, ja que és més descuidat i deportiu, però la panxa que se li veu en la instantània podria ser una il·lusió òptica creada per la seua jaqueta negra amb la cremallera tancada.

 

La parella va eixir a passejar per la ciutat amb els seus dos fills | Youtube / Twitter

 

Imàtgens contradictòries

Cal tindre en compte que fa només un mes la cantant va penjar una fotografia en el seu Instagram a on se la pot vore lluint la seua habitual figura durant unes classes de ball, pel que és molt poc probable que en tan poc de temps la cantant haja fet un canvi tan dràstic del seu físic.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!