Edurne revoluciona Instagram amb un posat en biquini

La cantant madrilenya es troba en estos moments disfrutant d’unes vacacions en el paradís amb la seua parella, David de Gea
Edurne sorprén els seus seguidors amb una fotografia en biquini  | INSTRAGRAM

 

Sent una de les cantants més reconegudes de tot el país, Edurne revoluciona les xarxes socials cada volta que compartix una publicació. El seu nóvio, el futbolista David de Gea, tampoc es queda arrere amb els milers de comentaris i de ‘m’agrada’ que rep amb el seu físic.

 

En estos moments la parella està disfrutant d’uns dies de vacacions en una destinació paradisíaca, encara que no coneixem concretament la seua localització. A través de les fotografies que publiquen en els seus respectius perfils d’Instagram, podem ser testimonis del seu dia a dia durant este descans.

 

Edurne sorprén als seus seguidors en biquini

Lluint un preciós biquini en estampat de cireres i fondo blanc, la cantant ha provocat l’enveja de molts i l’admiració d’altres en compartir una imatge en el seu compte d’Instagram, a on apareix en una platja d’aigua cristal·lina. La publicació, del passat 15 de juny, ha rebut més de 130.000 ‘m’agrada’ i pràcticament 1.000 comentaris.

 

 

 

Pujada en una engrunsadora, Edurne escrivia en el peu de foto «tarzana», referint-se a ella mateixa. Una fotografia que, de seguida, ha arrasat en les xarxes socials i que, en qüestió d’hores, estava sent el centre d’atenció de tots els seus seguidors, que estaven meravellats amb la seua bellesa natural.

 

Més tard, Edurne compartia una nova instantània amb el mateix paisatge però diferent ‘look’, deixant entrevore que està disfrutant d’estos dies festius i que no pareix massa pendent de tornar a casa.

 

De Gea també presumix de vacacions

La cantant no és l’única en publicar imàtgens d’este lloc paradisíac, sinó que el seu nóvio també presumix de vacacions. Ho ha fet a través d’una fotografia d’esquena, amb ulleres de sol i banyador negre i, davall, pot llegir-se el següent comentari: «Disfruta la vida».

 

 

 

Encara que la parella està passant junts esta jornada de vacacions, de moment cap d’ells apareix en el perfil d’Instagram de l’altre. Potser haurem d’esperar que s’aventuren a presumir junts d’estos dies de platja.

 

També pots llegir…

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!