Troben mort en un hotel a l’actor de ‘Padres Forzosos’ Bob Saget


Rebre les notícies de València Diari

 

Simplement, el més divertit i dolç“. En dos adjectius va ser el còmic Jon Stewart el que millor va captar l’essència de Danny Tanner. O de Bob Saget. O de tots dos. Perquè no existeix l’u sense l’altre. Perquè hui han mort dos persones, un dia després d’actuar en Jacksonville.

L’actor estatunidenc Bob Saget, molt conegut per interpretar al pare de la comèdia televisiva Full House (Pares forçosos, a Espanya, 1987-1995), va morir aquest diumenge als 65 anys.

Saget, nascut a Filadèlfia en 1956, va morir en un hotel d’Orlando (Florida), on va ser trobat sense vida per les autoritats, va assenyalar l’oficina del xèrif del comtat d’Orange a Florida.

Encara no se sap la causa de la seua defunció, però l’oficina del xèrif d’aqueix comtat va aclarir que no hi havia senyals que es tractara d’una mort violenta i tampoc es van trobar drogues en el lloc.

“No tenia ni idea que havia fet dos hores d’espectacle. Soc feliçment addicte de nou a aquesta merda”, escrivia en Twitter el còmic després de finalitzar l’espectacle i hores abans que el seu cos fora trobat sense vida per les autoritats, que encara no han informat de les causes de la defunció.

 

La carrera de Bob Saget ha estat unida sempre a la comèdia amb el seu paper de Danny Tanner en ‘Padres forzosos’, un pare vidu de tres filles els esforços de les quals per a criar-les centren la trama d’una sèrie que li va llançar a la fama a la fi dels 80 i principis dels 90.

El còmic fins i tot va arribar a participar en un dels capítols de ‘Madres forzosas’, la sèrie basada en l’original que Netflix va desenvolupar per a mantindre viva la saga. “No tinc paraules. Bob va ser un dels millors éssers humans que he conegut en la meua vida. Ho vaig voler moltíssim”, afirmava en Twitter Candance Cameron Bure, la seua filla en la ficció.

 

A més de l’èxit de Pares forçosos, la carrera de Saget, la infància de la qual va ser un trasllat constant per diferents ciutats americanes, estaria també marcada per presentar el programa d’humor Els vídeos casolans més divertit d’Amèrica i per la seua participació en The Morning Program, de CBS, en el qual seria el seu primer paper còmic.

Malgrat el seu reconeixement com a actor, l’amor de Saget sempre seria la direcció. En la seua etapa adolescent ja va dirigir la seua primer pel·lícula en blanc i negre, Through Adam’s Eyes, quan estudiava a l’escola de cinema de la Temple University. Ja consagrat vindrien ‘Benjamín’ (2019), ‘Movida en el Polo’ (2006), ‘El mundo de Dick’ (2000) i ‘Trabajo sucio’ (1998).

En televisió també apareixeria durant dos anys en ‘El gran héroe americano’ en ‘El Séquito’, fent de si mateix, i més recentment seria la veu en off de Ted Mosby, en ‘Cómo conocí a vuestra madre‘.

 

 

Vida personal

 

La seua vida personal té certa semblança amb la fictícia. Va estar casat durant 15 anys, fins a 1997, amb Sherry Kramer amb la qual va tindre tres fills -Aubrey, Lara i Jennifer-. Com Danny Tanner. Però sense criar-los en solitari. Ara tots recordaran al seu pare. Els fills reals i les que es va anar fent en la televisió.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies