Risses a les xarxes socials per un missatge viral de l’església de Vigo

Compartir:

Un missatge clar i directe és el que hi ha col·locat en les seues parets l’església de Santiago per evitar que danyen les figures. “Per favor, no toquen les imatges. Per molt que les toquen no els faran més cas els sants. I es deterioren greument les imatges“. És habitual, sobretot en els mesos d’estiu, trobar cartells a les esglésies i catedrals per a evitar que turistes i visitants danyen les imatges. I és que no és menys habitual trobar als devots acariciant, abraçant o fins i tot besant als sants per a demanar la seua protecció.

Un somriure per als feligresos

L’Església de Santiago, a Vigo, ha tret el somriure als seus feligresos amb un peculiar missatge per a demanar que no toquen als seus sants, perquè, asseguren, no per això ens faran més cas.

L’escriptora gallega Ledicia Costas ha penjat en el seu perfil de Twitter una fotografia d’estos cartells que de seguida ha començat a sumar likes i retuits, a més de les bromes i comentaris dels usuaris de la xarxa.

<

>

<

>

<

>

L’esglèsia de Santiago

L’Església de Santiago aglutina diversos estils. La seua construcció data de l’any 1896 i el seu disseny el signa l’arquitecte Manuel Felipe Quintana. Té un tall medieval historicista, encara que la seua façana principal és d’estil neogòtic.

És un lloc molt concorregut durant els mesos d’estiu degut l’arribada de visitants a les Ries Baixas, en concret a la ciutat de Vigo, i l’objectiu del seu rector sembla ser, mantenir intactes totes i cadascuna de les seues obres. I ja de pas, cal tenir-ho en compte, complir també amb el protocol covid.

Les mans a les butxaques

Recorden i tinguen ben present que, ja siga perquè s’acosten a este santuari o perquè visiten qualsevol altre de la nostra geografia, en este cas ni donar-se la mà i xocar el colze, en tot cas, posar-se la mà al pit, serà més que suficient.

EL MÉS LLEGIT

La licitació per demolir l’antiga Fe entra in extremis el 2022

L'oposició qüestiona els 'set anys perduts' i Catalá recorda que la primera decisió del Govern de Puig 'va ser paralitzar este projecte'

El 93,7 % del personal de la Generalitat que entén bé o prou bé el valencià 

S’incrementa en 6 punts el percentatge de persones que saben escriure perfectament o bastant bé en valencià, en quasi 5 punts les que el saben llegir i en més de 3 punts les que l’entenen

Mor l’actriu Kirstie Alley als 71 anys

Els seus fills, True i Lillie Parker, han emés un comunicat on informen que ha mort arran d'un càncer que li va ser diagnosticat recentment

L’AVL acosta la figura de Fuster al professorat i l’alumnat de la Hofstra University de Nova York

L’acadèmica, Vicenta Tasa, ha impartit la conferència “Joan Fuster davant la jerarquia lingüística a l’Estat espanyol”