Jorge Javier torna a la televisió de la manera més provocativa

 

El presentador titular de ‘Sálvame’ ha tornat este dimarts, 1 de setembre, de les vacacions. Jorge Javier ha disfrutat en total d’un mes de descans, un temps que ha compartit amb la seua família, els seus gossos i la seua amiga Mila Ximénez, qui l’ha acompanyat durant uns dies a bord d’un iot que ha llogat i que ha despertat tota classe de crítiques entre els espectadors. Alguns han considerat que unes vacacions tan excessives no s’ajusten a la complicada realitat que s’està vivint en el nostre país.

El presentador tornava al seu programa, sobre un iot virtual i lluint un curt i ajustat banyador a on es podia llegir la paraula ‘Boom’. De nou, el presentador aprofitava l’ocasió per a lluir figura i recrear-se davant de l’atenta mirada dels seus fidels espectadors. En el iot l’acompanyava la seua amiga Mila, que també tornava a la faena, mentres continua lluitant contra el càncer. Jorge començava demanant perdó de manera irònica als seus ‘haters’ per haver estat en un iot i per haver-se quedat a disfrutar de les platges espanyoles, quan sempre que viatja acostuma a fer-ho fora de les nostres fronteres.

Vázquez ha confessat, a demés, una cosa que ha molestat a Mila i que, segons pareix, és una dada que fins ara desconeixia. El presentador li ha dit a Mila que la va convidar a un iot més barat i que, després, ell se’n va anar a un altre més car i amb uns privilegis superiors al que va compartir amb la seua amiga íntima. El motiu, segons el presentador, és que la seua amiga no podia disfrutar de la mar com en altres ocasions i, per això, va decidir pujar-la en una embarcació amb menys luxes, però que li serviria igual per a evadir-se.

 

 

Mila Ximénez torna cansada de les crítiques

Per la seua part, Mila Ximénez també ha tornat molt reivindicativa. La col·laboradora ha demanat perdó, de manera irònica, per haver tornat a treballar abans del que es preveu per estar cansada de no fer res en sa casa.

 

El que més ha sorprés és que Ximénez també ha demanat perdó sarcàsticament perquè no li estiga caiguent el monyo pel càncer que patix, ja que, per fort que sone, és una qüestió que se li recrimina en les xarxes socials.

ÚLTIMES NOTÍCIES