La Confederació de Taxistes convoca l’atur en Nit de Nadal i Nit de cap d’any en la Comunitat

El Comité Executiu de la Confederació de Taxistes Autònoms de la Comunitat Valenciana al·lega que en les reunions dutes a terme no s'ha arribat a solucions fermes

Després de reunir-se el Comité Executiu de la Confederació del Taxi dijous passat 14 de desembre, es va proposar la postergació de decisions fins que el dia divendres 16 de desembre a València es parlara de les Tarifes del Taxi de València.

A pesar que es van posar sobre la taula diferents postures i es va arribar a algun acord, el Comité assegura que no es va proporcionar cap solució ferma enfront dels problemes que aquests exposaven.

Les principals sol·licituds per part de la Confederació són aquelles relacionades amb les tarifes i l’intrusisme en el sector.

Demanen, entre altres solucions tarifàries, una proposta de Tarifes Interurbanes per a gener de 2023 o l’aprovació de suplements amb els quals poder equilibrar serveis deficitaris. D’altra banda, en el camp de l’intrusisme sol·liciten aspectes com que es genere un pla concret que puga ser capaç d’acabar amb l’intrusisme.

D’aquesta manera, la Confederació convoca al sector del Taxi al fet que se sume a les convocatòries d’Aturs de València per a Nit de Nadal com a Nit de cap d’any. A més, suggereix que es prepare un calendari de protestes per als pròxims mesos.

ÚLTIMES NOTÍCIES