Groupon obri en València un Centre Global d'Operacions amb 40 professionals multilingües

El nou Centre té una capacitat de fins a 200 treballadors, cosa que permetrà que tinga un creixement continuat en el futur
L'edifici a on s'instal·larà el nou Centre Global d'Operacions | Aqua Multiespacio

 

L'empresa de comerç electrònic Groupon ha inaugurat en València el seu quint Centre d'Operacions Globals, amb un equip de 40 professionals multilingües i una capacitat de fins a 200 futurs treballadors. L'empresa, que està establida en Espanya des de 2010, té la seua oficina comercial en Madrid, que compta amb més de 100 treballadors.

La funció dels Centres d'Operacions Globals de Groupon se centra en donar suport a les operacions de les empreses durant els últims huit anys, utilitzant les millors estratègies, ferramentes i tecnologies del mercat. L'equip de 40 professionals multilingües de València s'encarregarà de «donar suport i fer créixer als empresaris, a més de desenvolupar el contingut editorial», explica la companyia a través d'un comunicat.

«És una ciutat dinàmica i avantguardista a on hi ha un talent increïble»

El nou centre està situat en l'edifici Aqua de la capital del Túria i té una capacitat de fins a 200 treballadors, cosa que permetrà que el centre tinga un creixement continuat en el futur. «Estem encantats d'haver obert el nostre últim centre en València. Esta és una ciutat dinàmica i avantguardista a on hi ha un talent increïble. El seu clima, ambient i cultura oferixen als nostres empleats un alt nivell de vida», declara la vicepresidenta sènior i directora d'Operacions Globals de Groupon, Barbara Weisz.

L'empresa assenyala que ha elegit València pel seu alt nombre de professionals multilingües. «El nivell del servici que oferim als nostres socis ha de ser excel·lent, per esta raó, comptar amb professionals natius en els seus idiomes per a fer labors de suport en les seues estratègies, tant comercials com editorials, és fonamental per a nosaltres. València ha demostrat ser un bon lloc per a contractar treballadors i estem desitjant formar un equip ací», ha afegit Weisz.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Compromís s'inclina per una aliança amb el partit d'Errejón per al 10-N" "Fer el senyal de victòria en les fotos podria ser perillós per a la nostra seguretat"