Obri en València una exposició amb desenes de figures de superherois a grandària real

L'exposició ocupa 900 m2 distribuïts en dos carpes
Una exposició de superherois | Flickr

 

La ciutat de València es des de este divendres l'epicentre mundial dels superherois, ja que fins al 13 d'octubre de 2019 podrà visitar-se, en les carpes situades en la plaça exterior del Centre Comercial Nuevo Centro la mostra 'Superhéroes: La exposición', la major exposició de superherois a grandària real d'Espanya, que per primera volta visita València.

  

L'exposició ocupa 900 m2 distribuïts en dos carpes. En la primera d'elles amb una superfície de 725 m2  podran contemplar-se els superherois Thor, Catwoman, Iron Man, Els Guardians de la Galàxia (Rocket Raccoon i Groot), El Joker, Batman, Wonder Woman, Superman, Hulk, Flaix, Capità Amèrica i Spiderman. En la segona carpa de 175 m2  se situaran els personatges de Star Wars: R2D2, Chewbacca, Ioda, Darth Vader, Jaba Feet i Storm Tropers. A més com a reclam en la plaça interior de nou Centre podrà visitar-se la figura de Llanterna Verda.

L'exposició és apta per a tots els públics i brinda l'oportunitat de poder fotografiar-se amb els superherois favorits i compta amb un potent sistema audiovisual que mostra en pantalles individuals els vídeos de com es van fer les pel·lícules així com la història de cadascun dels superherois exposats.

L'horari de visita serà de dilluns a divendres de 17.00 a 22.00 hores i els dissabtes, diumenges i festius d'11.00 a 21.00 hores. Les tarifes seran de 8 euros per als adults i 6 euros per als xiquets, aplicant un descompte del 20% en el preu de l'entrada per una compra mínima de 20 euros realitzada en Nou Centre del 13 de setembre al 13 d'octubre. Aquest descompte no serà acumulable a altres promocions. Els tiquets de compra hauran de presentar-se en la taquilla de l'exposició.

Les entrades es podran adquirir en la taquilla situada en l'entrada de l'exposició o en www.superheroeslaexposicion.com. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"🍲 VALÈNCIA: La ciutat acollirà el 'Dia Mundial de la Paella'" "🔴💸 ATENCIÓ: L'euromilions toca en Alginet i el primer premi es situa en 162 milions"