València s'imposa a Bangalore i serà capital mundial del disseny 2022

El primer edil ha sigut informat de l'anunci durant la vesprada d'este dilluns per videoconferència
Moment de la celebració | Twitter

 

València serà la Capital Mundial del Disseny en 2022 i s'ha imposat a la seua competidora Bangalore, de l'Índia. L'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, ha rebut este dilluns la gran i històrica notícia, amb la que «s'impulsa la indústria creativa valenciana i espanyola, s'avança en competitivitat, es projecta l'economia i es visibilitzen noves fórmules per a millorar la vida de les persones, també a través del disseny».

 

El primer edil ha sigut informat de l'anunci durant la vesprada d'este dilluns en videoconferència, pels representants del comité organitzador de la World Design Organisation, Eric Lauwers i Bertrand Deromelos, amb seu en Canadà, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

 

Que València siga Capital Mundial del Disseny 2022 és una «gran i històrica notícia», un «èxit» que ha sigut possible «gràcies a la creativitat absoluta que desprén el disseny en la ciutat i en tota la Comunitat Valenciana, amb uns creadors i creadores de primer nivell que, de nou, han fet història», ha ressaltat Ribó.

 

 

L'alcalde ha assegurat que amb este reconeixement «s'impulsa la indústria creativa valenciana i espanyola, s'avança en competitivitat, es projecta tota la nostra economia i es visibilitzen noves fórmules per a millorar la vida de les persones, també a través del disseny».

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!