Alcoi obrirà un museu en honor a Camilo Sesto

Les cendres de l'artista seran traslladades al municipi com era la voluntat de l'artista
Camilo Sesto | Europa Press

 

L'ajuntament d'Alcoi, en la comarca de l'alcoià d'Alacant, projecta crear un museu dedicat a Camilo Sesto en la ciutat i per a això ja ha mantingut els primers contactes amb els afins, a fi de comptar amb objectes de l'artista, que va morir este diumenge. A més des de l'Ajuntament, estan ja buscant un lloc idoni per a ubicar esta mostra.

Representants municipals s'han desplaçat fins a la capella ardent, instal·lada en la seu de la SGAE, on descansa l'artista que és fill d'Alcoi, Medalla d'Or i Fill Predilecte. Fins allí també s'han traslladat familiars d'Alcoi i representants del Club de Fans, en un adéu que està sent multitudinari. Des de primera hora, les cues han envoltat l'edifici de la Societat d'Autors estenent-se diversos carrers, i per la capella ha passat el Ministre de Cultura en funcions, José Guirao, i molts representants del món cultural i de la música.

Des de l'Ajuntament alacantí han confirmat que les cendres de l'artista seran traslladades a Alcoi per a descansar en el municipi, com era la voluntat de l'artista però que este trasllat no serà immediat. «Comptant que el trasllat no és imminent, des de l'Ajuntament, ja estem treballant en un acte a l'altura de Camilo, on totes les alcoianes i alcoians i els admiradors que desitgen estar en Alcoi puguen acomiadar-se d'este artista universal», han afirmat des del Consistori.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"😱 Nou revés per a Messi: es frustra un dels seus grans projectes personals" "👋 MOLT FORT: Molt promte pagaràs les teues compres d'Amazon amb la mà"