El Palau de la M煤sica de Val猫ncia repr茅n la programaci贸 amb un recital de Xavier Torres

L'actuaci贸 entra dins de la celebraci贸 del 250 aniversari del naixement de Beethoven
La temporada comen莽a el dissabte | Europa Press

El Palau de la M煤sica de Val猫ncia repr茅n la seua programaci贸 este dissabte amb el recital dedicat a les sonates per a piano de Beethoven per part del valenci脿 Xavier Torres en la sala d'Almud铆n, dins del cicle 'Cambra al Palau' 2020.

El concertista valenci脿 interpretar脿 les Sonates n煤m. 1 en fa menor, op. 2 n煤m. 1, n煤m. 19 en sol menor, op. 49 n煤m. 1 i la n煤m. 32 en do menor, op. 111. Es tracta d'un programa en el que les dos primeres obres s贸n composicions de joventut plenes de vitalitat i energia, mentres que la tercera 茅s l'煤ltima escrita pel geni alemany, a on es recull tota l'ess猫ncia de la seua integral de sonates, informa l'auditori municipal en un comunicat.

La regidora de Cultura i presidenta del Palau, Gloria Tello, ha recordat que este cicle gira entorn de Beethoven en el 250 aniversari del seu naixement.

Quant al diumenge 6, la pianista Marina Delicat pujar脿 a l'escenari de l'edifici g貌tic, per a tocar quatre sonates m茅s de Beethoven, la n煤m. 7 en re major, op. 10 n煤m. 3 i la n煤m. 9 en el meu major, op. 14, n煤m. 1, estes dos tamb茅 de joventut, i la n煤m. 13 en el meu bemoll major, op. 27 n煤m. 1 i la n煤m. 22 en fa major, op. 54, que s贸n dos de les sonates del compositor m茅s experimentals.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"L'obra 'Saguntil铆ada' s'estrena el divendres en la localitat" "Atenci贸: Una comunitat espanyola pot demanar imminentment l'estat d'alarma"