El Palau de la Música de València reprén la programació amb un recital de Xavier Torres

L'actuació entra dins de la celebració del 250 aniversari del naixement de Beethoven
La temporada comença el dissabte | Europa Press

El Palau de la Música de València reprén la seua programació este dissabte amb el recital dedicat a les sonates per a piano de Beethoven per part del valencià Xavier Torres en la sala d'Almudín, dins del cicle 'Cambra al Palau' 2020.

El concertista valencià interpretarà les Sonates núm. 1 en fa menor, op. 2 núm. 1, núm. 19 en sol menor, op. 49 núm. 1 i la núm. 32 en do menor, op. 111. Es tracta d'un programa en el que les dos primeres obres són composicions de joventut plenes de vitalitat i energia, mentres que la tercera és l'última escrita pel geni alemany, a on es recull tota l'essència de la seua integral de sonates, informa l'auditori municipal en un comunicat.

La regidora de Cultura i presidenta del Palau, Gloria Tello, ha recordat que este cicle gira entorn de Beethoven en el 250 aniversari del seu naixement.

Quant al diumenge 6, la pianista Marina Delicat pujarà a l'escenari de l'edifici gòtic, per a tocar quatre sonates més de Beethoven, la núm. 7 en re major, op. 10 núm. 3 i la núm. 9 en el meu major, op. 14, núm. 1, estes dos també de joventut, i la núm. 13 en el meu bemoll major, op. 27 núm. 1 i la núm. 22 en fa major, op. 54, que són dos de les sonates del compositor més experimentals.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les 2 raons per a no portar els fills a l'escola i no ser acusat de delicte" "Atenció: Nous símptomes de Covid-19 en xiquets i adolescents"