Alerta en la província de Castelló per l'augment de contagis de coronavirus en els últims dies

En total, 27 municipis registren casos
Crida l'atenció els 20 contagis detectats en Borriol | ACN

L'increment de casos de coronavirus en la província de Castelló és un fet que es reflexa en les dades actualitzades per la Conselleria de Sanitat diàriament. Concretament són 27 els municipis d'esta província que compten amb contagiats en l'actualitat.

Segons informa 'Mediterráneo', este dimarts la Conselleria ha notificat un brot de tres positius en l'àmbit social en Castelló, la capital de la Plana. A demés, també crida l'atenció els 20 contagis detectats en Borriol, en la comarca de la Plana Alta (Castelló).


En les dades per municipi que presenta Sanitat, Vinaròs acumula ja 10 positius, Benicarló set, Peníscola 16, Vistabella cinc, Orpesa 12, Benicàssim sis, Vila-real set, Borriana nou, Nules sis i la Vall d'Uixó set. Quatre poblacions compten amb dos únics positius: Forcall, Alcalà, l'Alcora i Almassora. Un positiu entre els seus habitants ha registrat Sant Jordi, la Salzadella, Torreblanca, Vilar de Canes, Vall d'Alba, Villahermosa, Onda, Moncofa, Soneja, Sot de Ferrer i Jérica.

Com s'observa, en estes dades encara no està comptabilitzat el brot de Sant Mateu, en la comarca del Baix Maestrat (Castelló), ja que este dimarts s'han elevat de cinc a sis els casos comptabilitzats en l'àmbit de l'oci local. Segons l'alcaldessa, Ana Besalduch, el rebrot està sent controlat i ha afectat un nucli familiar.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ximo Puig ho confirma: El curs serà presencial o no?" "Última hora: 14 casos de coronavirus entre els treballadors de l'Ajuntament de València"