Adara parla per primera volta de la seua situació sentimental

La guanyadora de 'GH VIP' ha volgut acabar amb tots els rumors relacionats amb la seua vida privada
Adara parla per primera volta de la seua situació sentimental | Telecinco

Les teories sobre els sentiments que tenia Adara són diferents. D'una banda, són molts els que opinen que Adara encara té sentiments cap a Gianmarco Onestini, mentres que uns altres, aposten per una reconciliació amb la seua exparella Hugo Sierra. Este dissabte ha sigut ella qui s'ha volgut explicar i ha trencat el seu silenci per a posicionar-se públicament en totes les polèmiques i aclarir d'una volta de qui està enamorada en el programa 'Sábado Deluxe' 

El fet que estigua vivint en Mallorca pareixia que deixava una porta oberta a la reconciliació amb Hugo Sierra, però pareix que això estaria ben lluny de la realitat. La guanyadora de 'Gran Hermano VIP' ha començat explicant que, una volta ha eixit del concurs, ha pogut vore com s'estava vivint la seua història i el paper que han jugat els dos hòmens.

D'este fet, trau la conclusió de què Hugo és un bon pare i admet haver-li fet mal, però reconeix que ja no es veu sent la seua parella. Gianmarco Onestini tampoc ix ben parat. El definix com a una estratega i d'estar enamorat de la televisió, buscant la manera de vendre-ho tot per a fer diners i rendibilitzar la situació. Este fet l'allunya d'ell i també el vol fora de la seua vida.

Decebuda per la trampa

Adara no ha perdonat que Gianmarco, amb l'ajuda d'Antonio David Flores, l'haja gravat per telèfon mantenint una conversa privada. Açò allunya a Adara i fa que perda tota la confiança i complicitat que tenia amb l'italià, qui pareix que ja forma part del seu passat.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Expectació per la reaparició d'Adara en 'Sábado Deluxe' en plena polèmica" "L'atracció entre dos de les concursants de 'GH VIP' que ha passat desapercebuda"