Carlos Baute parla sobre l’embaràs de la seua dona

Pareix que la parella del cantant veneçolà, Astrid Kilsans, «està molt espantada perquè és el tercer»
Leer en español
El cantant veneçolà ha parlat del tercer embaràs de la seua parella | IMPRONTA MUSIC

 

Amb motiu del Concert per la Pau que ha tingut lloc en l’Estadi Wanda Metropolità de Madrid, el cantant Carlos Baute ha sigut convidat a assistir a l'esdeveniment a on es reunixen una multitud d’artistes interdisciplinaris. Falta menys d’un mes per a que Carlos Baute torne a ser pare per tercera volta, i el veneçolà ha comparegut al concert per lluitar per una bona causa.

 

Aprofitant l’ocasió, els mitjans de comunicació van voler conéixer de primera mà com està sent l’experiència de Baute i de la seua parella amb el tercer embaràs, a més de saber què faran durant les vacacions d’estiu. «Enguany no n’hi ha perquè donem a llum en un mes i poc, a finals de juliol o a principis d’agost. Enguany ens quedem tranquils, tinc viatges però vaig i vinc perquè vullc estar amb ella i amb la família», va respondre el cantant.

 

Va explicar que vol fer tot el possible per a compaginar les hores de treball amb la seua família que d’ací poc donarà la benvinguda a un nou membre. Encara que serà complicat pels concerts que té pendents en Espanya, segur que Carlos Baute conseguirà quedar-se amb la seua dona i els seus fills tot el que necessiten.

 

Carlos Baute i la seua dona, Astrid Kilsans | CEDIDA

 

D’altra banda, l’artista veneçolà ha explicat que Astrid Kilsans, la seua dona, està un poc més preocupada amb este embaràs que amb els anteriors, ja que és el tercer: «Estava espantada perquè és el tercer i cada volta més va augmentant». És per eixe motiu que Astrid està procurant cuidar-se encara més: «És l’embaràs a on ha estat menys grossa, ja que s’ha cuidat un poc, ha caminat cada dia i la veig fenomenal».

 

Els antoixos són una cosa típica de l’embaràs, i Astrid n'ha tingut alguns que no ha pogut complir tal com explica Baute: «Ha tingut el capritx de pernil i no pot. El menjar japonés també li agrada i, com que és cru, tampoc pot». Per això, un dels regals que li farà l’artista a la seua dona una volta haja nascut el seu fill és «una safata de sushi japonés i una altra de pernil, totalment», comentava amb humor Carlos Baute.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris