Laura Escanes al·lucina amb la grandària de les mamelles

Laura Escanes ha comprartit una fotografia per a mostrar com li ha crescut el pit gràcies a l'embaràs
Laura Escanes fa broma en Instagram | Instagram (@lauraescanes)

 

Laura Escanes ha compartit una imatge en l'Instagram per a mostrar als seus seguidors com li han crescut les mamelles. La 'influencer' de 23 anys ha penjat una foto en Instagram amb biquini a on comenta com li han augmentat amb el recent embaràs. 

 

El 26 de febrer Escanes va anunciar, juntament amb Risto Mejide, el seu home, que estaven esperant sa primera filla i ho va fer a través d'Instagram. La 'influencer' i model ha volgut compartir els moments més importants amb els seus seguidors. De fet, gràcies a la xarxa social, hem pogut vore nàixer la seua relació i com ha anat evolucionant la parella. Escanes ha comentat en alguna ocasió que el punt d'inflexió va ser el casament amb Risto: va ser en aquell moment quan als dos els van augmentar els seguidors notòriament. Des d'aquell moment, han estat molt actius i, recentment, van anunciar que sa filla es diria Roma.

 

 

«Promptet» escrivia Escanes

 

La influencer, que té 1,2 milions de seguidor en Instagram, ja acumula 66 mil m'agrades en la fotografia i ha rebut comentaris de tota classe però, sobretot, de suport. Ella mateixa ha escrit en un comentari fent broma «Les peretes s'han convertit en perotes» que ha tingut respostes com «amb la llet, tindras dos melons» o «després seran melons», entre d'altres.

 

Laura Escanes fa broma en Instagram | Instagram (@lauraescanes)

 

Esperem que la 'influencer' ens seguisca sorprenent amb més dels seus comentaris pròximament.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!