INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

El delicat estat de salut de la mare d’Isabel Pantoja

La ‘tonadillera’ ha explicat que es troba «en estat preocupant» i que va ser ingressada en l’Hospital Puerto Real de Cadis després de patir un ictus
La mare d'Isabel Pantoja es troba en un delicat estat de salut | TELECINCO

 

Fa poc dies es feia pública la notícia que la mare d’Isabel Pantoja, la senyora Ana Martín, havia estat ingressada en l’Hospital Puerto Real de Cadis. Encara que es desconeixia el motiu d'eixa emergència mèdica, els rumors apuntaven al seu fràgil estat de salut. Però ara, en el plató d'‘El Programa de Ana Rosa’, s’ha revelat el motiu pel que la mare de la ‘tonadillera’ ha requerit ajuda mèdica: va patir un ictus.

 

Este cap de setmana d’ingrés hospitalari ha resultat beneficiós per a Ana Martín, i Irene Rosales, la parella de Kiko Rivera, ha confirmat en ‘Viva la vida’ que el seu estat de salut està millorant. Tot i això, la periodista Adriana Dorronsoro ha revelat que l’anciana es troba en un «estat preocupant».

 

Les últimes notícies de l’estat de salut

Ha sigut en el plató de Telecinco a on hem pogut ser testimonis de les últimes informacions que ha comunicat Dorronsoro des de l’hospital de Cadis. La notícia més recent que coneixem és que la mare de la cantant «està en planta, està sedada i, des del seu ingrés el passat dijous, tota la família ha estat acompanyant-la, sobretot, Isabel Pantoja».

 

A més a més, la reportera ha insistit en el seu «preocupant estat de salut», cosa que ha provocat que tota la família estiga atenta pel seu estat vital i estiguen passant per un moment difícil emocionalment. D’altra part, Dorronsoro ha afegit que «està estable dins de la gravetat».

 

La mare de la 'tonadillera', la senyora Ana Martín, va ingressar en l'hospital a causa d'un ictus | TELECINCO

 

Respecte a les visites familiars, la periodista ha explicat que durant estos dies d’ingrés hospitalari, Ana Martín ha estat en companyia dels seus nets Kiko i Anabel Pantoja i dels seus fills Agustín i Isabel Pantoja. I, per a sorpresa de molts, la periodista afirma: «qui encara no ha vingut és Isa Pantoja, però ens diuen que està molt pendent de l’estat de salut de la seua iaia, que escriu a sa mare i que s’està preocupant per ella».

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!