EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

Froilà expulsa al torero Gonzalo Caballero de la seua colla

El germà de Victòria Frederica sospita que el seu presumpte cunyat ha filtrat informació privada a la premsa, motiu pel que ha decidit trencar relacions amb ell
Froilà expulsa al torero Gonzalo Caballero de la seua colla | València Diari

 

Victòria Frederica acaba de topar amb un enorme i problemàtic dilema. Segons apunta ‘El Mundo’, dos de les persones més importants per a la filla de la infanta Helena han protagonitzat una trifulga que no pareix que tinga remei. Es tracta del seu germà Froilà i el seu amic especial, el torero Gonzalo Caballero els qui, havent establit un fort vincle durant els últims quatre anys, han acabat trencant relacions i tot apunta que Froilà no vol saber res més d'ell.

 

Caballero, sospitós de filtrar informació a la premsa

El motiu no és un altre que les sospites de Froilà sobre la possibilitat que el seu amic haja filtrat informació privada a la premsa, una cosa que per al nebot de Felip VI es configura com una de les deshonres més grans possibles.

 

Esta informació guardaria relació amb la suposada mala relació que mantenen Victòria Frederica i la nóvia de Froilà, Mar Torres, una tensió que es va poder palpar durant la posada de llarg de la filla de la infanta Helena.

 

La mala relació de Victòria Frederica i Mar Torres, l’origen de tot

I és que, tal com apuntava el mitjà ‘La Razón’ en un dels seus articles, en un moment concret de la festa «Froilà tenia reservat un lloc al costat de sa germana en la festa, en la que també estava ocupant un lloc d’honor –a la dreta de Victòria– el torero Gonzalo Caballero. El fet que no hi haguera cap lloc per a Mar no era un problema de protocol o descuit, sinó una demostració rotunda de la tensió que existix entre Victòria i Mar Torres».

 

Victòria Frederica es debat entre son germà i el seu amic especial | València Diari

 

Però la notícia no es queda ahí, i continua fent patent que «en vore’s apartada del grup, Mar Torres va encendre's d'ira i no es va calmar fins que, de mala gana, Victòria li va fer un lloc en la taula». És a dir, que «la relació entre les cunyades no travessa el seu pitjor moment».

 

«És completament mentira», lamentava Froilà

Segons arreplega el mitjà citat anteriorment, eixe article va irritar profundament Froilà, que va posar el crit al cel davant del seu entorn més pròxim: «Però si Gonzalo ni estava en la nostra taula! I l’únic que estava apartat era ell. És completament mentira», lamentava el fill de Marichalar.

 

En eixe moment, el nét de l’emèrit va ordenar als seus amics que descobriren qui havia sigut l'infiltrat. I, només un dia després, feia creu i ratlla a Caballero i prenia la determinació d’expulsar-lo de la colla, tal com ha fet al llarg de la seua vida sempre que ha sospitat que alguna amistat pretenia lucrar-se a costa d’ell.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!