Impressionant festa de presentació de Victòria Frederica

La neboda del rei Felip congrega 300 convidats en una festa a on el DJ va ser l'estrela mundial Juan Magán
La infanta Helena i Victòria Frederica en el Teatro Real | València Diari
 

La filla de la infanta Elena torna a estar en el focus mediàtic després de la seua gran festa, a on van assistir uns 300 convidats. Victòria Frederica, quasi 10 mesos després d'haver arribat a la majoria d'edat, va triar una finca dels afores de Madrid per a fer una festassa de presentació a on, fins i tot, va acudir el DJ Juan Magán.

 

En eixe sentit, l'artista internacional va punxar en directe durant la celebració i va fer vibrar a tots els assistents. No tot el món té la gran sort de celebrar la majoria d'edat d'esta manera. La gran capacitat econòmica de la família ha fet possible la realització d'esta gran posada de llarg de la jove.

 

Victòria Frederica amb Juán Magan / Instagram | Instagram

 

Victòria Frederica aposta pel color roig

A la festa van acudir un gran flux de personalitats i d'influencers, a banda de la infanta Elena i el seu exmarit Jaime de Marichalar, també van assistir la reina Sofía i Froilán, que va estar acompanyat de Mar Torres, la seua exnóvia. Victòria Frederica va estar rodejada de tots els seus amics, que van ser els encarregats de penjar les fotografies i els vídeos en les xarxes socials.

 

Gràcies a eixes publicacions s'ha pogut vore el vestit de la filla de la infanta, un vestit llarg de tirants rojos amb uns brillants en la zona de la falda. L'amfitriona de la celebració també aposta pel color roig de la mateixa manera que ho ha fet en moltes ocasions Letícia Ortiz.

 

Victòria Frederica, amb Carlos Ochoa / Instagram 

 

El Rei Emèrit, principal absent 

El gran absent de la cita va ser el Rei Emèrit Joan Carles I, que va preferir no assistir a la festa de la mateixa manera que el Rei Felip i la seua dona, Letícia. El que sí que va acudir en esta gran celebració va ser Gonzalo Caballero, presumpte parella de Victòria Frederica.

 

El Rei Emèrit va ser el principal absent de l'esdeveniment | LA COCTELERA

 

Festassa que farà envejar a qualsevol

En eixa celebració no va faltar res, Victòria Frederica es pot considerar una afortunada d'haver aconseguit reunir a tantes persones, en una festa a on no va faltar el menjar, la música ni el bon ambient entres tots els convidats, tal com ho han manifestat a les xarxes socials.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!