Kiko Jiménez viu una de les nits més dures i tenses de la història de 'GH VIP'

L'andalús es va convertir en el quart expulsat del programa
Kiko Jiménez es va emocionar parlant de Sofia Suescun | TELECINCO

 

Després d'una setmana plena de tensió a la casa de Guadalix, es va revelar el quart expulsat de 'GH VIP 7': Kiko Jiménez, que va haver d'abandonar la casa després de vore's superat pel Maestro Joao.

Kiko Jiménez, quart expulsat

Durant una nit tan dura, Kiko va haver d'acomiadar-se d'Estela Grande, el seu gran suport en la casa, i enfrontar-se a un cara a cara amb Sofia Suescun, la seua parella, que li va retreure tot el que havia passat dins de la casa. Sofia va estar en la casa de Guadalix durant pràcticament tota la gala i, abans de trobar-se amb la seua parella, va confessar que «em fa vergonya dir que és el meu nóvio i vore que està d'eixa manera amb una altra», en relació amb l'estreta amistat que pareix haver tramat amb Estela, la dona de Diego Matamoros.

Sofia Suescun es va mostrar molt preocupada per la relació de la seua parella amb Estela Grande | Telecinco

 

Kiko reafirma l'amistat amb Estela

Tant Kiko com Estela van defensar en tot moment tindre només una amistat, però esta idea no es va vore reforçada per l'opinió de la majoria dels seus companys, que van confessar que els dos pareixien tindre alguna cosa més.

Per desgràcia per a Kiko, la nit va continuar i l'andalús, amb el 73% dels vots en contra, va ser expulsat amb les paraules de suport de Jorge Javier Vázquez, qui va assegurar que «has sigut or pur per al concurs, un gran concursant». Després, en plató, el concursant va haver de donar explicacions sobre la seua relació amb Estela, a qui considera com una gran amiga.

Irene, Adara i Estela, noves nominades

La sisena gala va acabar amb un joc per a determinar qui tindria immunitat durant la següent setmana i, a més, el poder de la salvació. Les guanyadores, Mila Ximénez i Noemí Salazar, van decidir no fer ús d'este poder i Adara, Estela i Irene es van convertir en les tres nominades.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Verdeliss està en crisi amb el seu home i ho explica en Mtmad" "Kiko Jiménez no pot aguantar les llàgrimes en 'GH VIP'"