Paula Echeverría conta l'inici de la seua relació amb Miguel Torres no va ser fàcil

La ex de David Bustamante, confessa que va ser el futbolista qui va donar el primer pas per a intentar lligar amb ella

L’actriu Paula Echeverría sempre ha sigut molt discreta amb la seua vida privada, per això no coneixíem molts detalls sobre com havia començat la seua relació amb el futbolista Miguel Torres.


A pesar d’això, com sempre passa en este programa, l’actriu s’hi ha obert i confessat en el viatge que hi ha fet a Kenya en el programa de Jesús Calleja, i a part de parlar sobre com va començar la seua història d’amor amb el futbolista, sobre el naixement del seu segon fill, Mill Jr. i també ho ha fet sobre el seu divorci amb David Bustamante.


Etxeverría hi ha parlat així sobre el divorci, “traumàtic, al final quan sents que fracasses en alguna cosa és una miqueta delicada, perquè quan et cases se suposa que és per a tota la vida. També teníem una xiqueta, però mentre les coses es facen de manera civilitzada...”, explicava sobre este dur moment.

A més, Paula ha confessat que va ser Miguel qui va fer el primer pas per a intentar lligar amb ella. “Va ser ell, per descomptat”. Encara que, la distància va jugar un paper important en la seua relació després de tornar a retrobar-se en l'aniversari d'una amiga en comú en el 2017.

El destí ja els havia ajuntat el 2009, quan tots dos van treballar junts rodant el videoclip 'A contracorriente' de Bustamante. En este moment, el cantant i el futbolista es van fer amics, encara que l'amistat es va trencar de manera brusca després de conéixer que este havia començat una relació amb la seua ex. Este no és l'únic amic que el cantant ha perdut a causa del seu divorci amb Paula, ja que també estava molt unit a Poty Castillo, encara que lamentablement la seua amistat també es va trencar irreparablement.

Paula explica que “Miguel vivia fora perquè el seu treball estava a Marbella, jo vivia a Madrid amb la meua xiqueta, i no em podia moure molt. Després, a part, estàvem en un moment en el qual tot era molt convuls. Ens trobem un dia, comencem a parlar per telèfon, primer amb un missatge, després comencem a trucar-nos... I així vam estar quasi tres mesos fins que ens vam veure".


Echeverría reconeix que està “molt enamorada del seu xic”

 

Això sí, no ens plantegem passar per l'altar: «No pensem a casar-nos, no ens ho plantegem. Els dos hem passat per això, i li donem la importància justa al matrimoni». El futbolista va estar casat anteriorment amb María Plaza, de la qual es va divorciar tan sols uns mesos després. I és que a Torres sempre li ha perseguit la fama de falder. Al seu currículum amorós s'uneixen altres noms com Cristina Pedroche, Patricia Conde o Ariadne Artiles.

“Com es pot iniciar un festeig per telèfon?”, li ha preguntat Calleja a Miguel. “A la manera antiga, que el desig de tocar, de veure, sega l'últim que necessites. Jo em vaig casar, em vaig divorciar, la vida evoluciona i vaig tenir la sort de conéixer a Paula que m'ha canviat la vida”, ha explicat el futbolista, qui coincideix amb la seua parella en la idea que el matrimoni ja no entra en els seus plans.

“Una bona convivència és la base d'una relació duradora, no el matrimoni”, ha explicat l'asturiana. “Però, si cal clavar genoll, ja pot anar posant-se genollera”, ha fet broma sobre que fos ella la que li demanés matrimoni al seu xic.

L’actriu ha deixat molt clar, que ella sempre ha apostat per la cerca de la felicitat, “les millors coses apareixen sempre quan no les cerques”, afegia sobre este tema.


 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Paco, exxòfer de Rocío Carrasco, es pronuncia sobre el dia de la pallissa" "Mila Ximénez reapareix en xarxes socials per a fer costat públicament a Belén Esteban"