La pillada d'una concursant de 'La isla de las tentaciones' que ha sorprés a tot el món

Una fotografia filtrada en les xarxes socials ho ha canviat tot
La pillada a una concursant ha encés les xarxes | Telecinco

Sense cap dubte, 'La isla de las tentaciones', el nou reality de Telecinco, està sent tot un èxit. Només cal estar atent a les xarxes socials per a poder vore com la gent s'ha enganxat al programa, que cada volta ens sorprén més i més. Perquè no tot és com pareix. Ja han sigut molts els rumors sobre les parelles que ho han deixat, a causa de les infidelitats que s'han comés en l'illa. Un dels punts negatius de què el programa estiga gravat. A pesar d'això, els espectadors només coneixem la deslleialtat de Fani a Christofer amb Rubén.

 

A pesar de tot, els espectadors no han deixat de banda les oportunitats que ens briden les xarxes socials per a poder saber quin camí han seguit els concursants després d'eixir del concurs. Gràcies a Instagram, hem pogut saber que Álex Bueno està eixint amb una futbolista del Torrelodones, pel que és obvi que ho ha deixat amb Fiama i que han cancel·lat la boda. El futur de Gonzalo i Susana també ens l'ha desvelat Instagram, ja que la parella ha borrat les fotos que tenien junts i s'han deixat de seguir en les xarxes socials, com han fet la majoria de parelles. Un fet que ens podria desvetlar el futur dels concursants o que podria estar fet a propòsit per a despistar als espectadors.

 

La fotografia que ho ha canviat tot

De qui encara no s'havia filtrat res per les xarxes socials ni ens havien donat pistes és de la parella formada per Christofer i Fani. A pesar d'això, després de la infidelitat de Fani en el segon programa, tot el món s'imaginava que no seguirien junts una volta isqueren del reality, a pesar de dur set anys junts. Però una foto, que s'ha filtrat per les xarxes socials, ha donat a entendre que la parella no ha trencat i que estan junts en l'actualitat, a pesar de què Fani li haja sigut infidel a Christofer.

 

La foto, que s'ha compartit en Twitter, mostra a Fani i Chritofer caminant junts la setmana passada. Encara que se'ls veu de lluny, se'ls pot identificar perfectament. Potser que esta imatge ens estiga mostrant que Chistofer hauria perdonat a Fani o que simplement han quedat com a amics, però el que ens mostra sí o sí és que s'han tornat a vore.

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!