EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

La gran preocupació de Paz Padilla: el seu home, malalt i en tractament

Si bé no ha transcendit la malaltia que patix Juan Vidal, la veritat és que la presentadora i actriu ha suspés uns quants compromisos professionals per tal de poder fer-li costat
La gran preocupació de Paz Padilla: el seu home, malalt i en tractament | València Diari

 

Paz Padilla no passa pel seu millor moment personal, i tot per motius de salut. El dilluns passat, la presentadora explicava en 'Sálvame' que un còlic nefrític l'havia obligat a suspendre diferents funcions de l'obra 'Desatadas', en la que treballa actualment. Però, per desgràcia, eixe no és l'únic conflicte que l'actriu estaria passant: tal com ha explicat la revista 'Lecturas', el seu home Juan Vidal està malalt i en tractament, motiu pel que Paz Padilla no se separa d'ell.

 

Uns resultats que no eren bons

Estava previst que este cap de setmana la conductora de 'Sálvame' actuara en un teatre de València però, abans de pujar a l'escenari, va rebre una de les pitjors notícies possibles. I és que l'advocat i funcionari va haver de ser ingressat de manera inesperada després de trobar-se malament i acudir a l'hospital.

 

Segons apunta el mitjà citat anteriorment, el motiu de l'ingrés va ser el resultat d'unes proves que li van practicar a Vidal, que presumiblement no era bo. Com no podia ser d'una altra manera, Paz no va tardar gens a traslladar-se fins a on estava el seu home.

 

Paz Padilla ha hagut de suspendre diferents compromisos

Paz Padilla i Juan Vidal es van casar l'octubre de 2016 | València Diari

 

Ara, l'home de Padilla ja es troba en casa, però pareix que haurà de seguir un tractament, de manera que és molt possible que la presentadora no es moga del seu costat fins que el problema se solucione. De moment, es desconeixen més detalls sobre la malaltia o l'estat de salut de l'advocat.

 

Per la seua part, l'actriu de 'La que se avecina' ha suspés, a part de les funcions previstes en València, les del pròxim cap de setmana, que havien de ser en Santander. Una decisió que no és d'estranyar, tant si ho ha fet pel seu còlic nefrític com si l'objectiu és no deixar a soles el seu home. 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!