INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Paz Padilla la ‘lia’ en la despedida de Belén Esteban

La gaditana va tirar a una companya vestida a la piscina de l’hotel a on celebraven la festa de soltera de Belén
Belén explica detalls de la seua despedida de soltera | TELECINCO

 

Quan només queden dos setmanes per la boda de Belén Esteban, els nervis es van apoderant de la col·laboradora de Telecinco. I, per a fer esta espera més agradable, Belén ha pogut relaxar-se i desfogar-se en les dos despedides que li han organitzats estos últims dies. L'última, organitzada per les companyes de ‘Sálvame’ en un hotel de la capital d’Espanya.

 

Dos despedides

Belén vol tindre una boda tranquil·la i que els seus convidats es troben el més còmode possible i, per eixe motiu, ha triat amb molta atenció els assistents i, a més, ha intentat diferenciar la seua celebració amb la família i els amics de la que disfrutarà amb les seues companyes de Telecinco.

 

D’esta manera, amb les companyes de la faena van fer la despedida en un hotel de Madrid, i amb els amics de sempre van passar un cap de setmana en Eivissa. I el cert és que la celebració en la capital no va envejar en res a la que es va celebrar en l’illa, ja que les companyes de Belén van organitzar unes quantes activitats per a passar un dia molt divertit per Madrid. Lydia Lozano, Terelu Campos, Mila Ximénez o Paz Padilla, són algunes de les cares conegudes que es van deixar caure per l’hotel.

 

Les companyes de Belén en la seua despedida | INSTAGRAM

 

Belén confessa el que va fer Paz Padilla en la festa

En la seua tornada al plató de ‘Sálvame’, Belén es disposava a parlar de tots els temes de l’actualitat. Però la presentadora Paz Padilla, va aprofitar que es va trobar una xarxa blanca i se la va posar en el cap simulant una núvia en un casament. En aquell moment animava a Belén dient-li: «Belén, posa-te-la i anem assajant».

 

Paz Padilla fent broma sobre la boda de Belén | TELECINCO

 

Belén Esteban no va voler seguir la broma a la presentadora, però sí que va explicar un fet que demostra que Paz Padilla va ser una de les grans animadores de la seua festa de soltera: «Jo només vos diré una cosa... Ahir en la meua despedia, esta senyora (referint-se a Paz Padilla) va tirar a una piscina a Laura Fa vestida. Amb això els ho dic tot», va assegurar.

 

També et pot interessar...

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!