Raquel Bollo i Anabel Pantoja no van assistir a la despedida de soltera de l'Esteban

Van al·legar tindre un compromís familiar per a faltar a esta cita tan especial per a Belén
Ni Anabel ni Raquel van anar a la despedida de soltera de Belén Esteban | València Diari

 

El dia del casament de Belén Esteban està a punt d’arribar i, a només 20 dies de la boda, la princesa del poble va voler celebrar este cap de setmana passat una despedida de soltera amb les seues companyes de ‘Sálvame’, després de la despedida de soltera ‘oficial’ que va ser en Eivissa amb les seues amigues i familiars.

 

Les seues amigues de ‘Sálvame’, li van preparar un dia molt especial ple de diversió en un cèntric hotel de Madrid. Entre elles es trobaven María Patiño, Gema López, Carlota Corredera, Mila Ximénez, Laura Fa o Lydia Lozano; però no Anabel Pantoja i Raquel Bollo, dos absències prou sonades que han sorprés a tot el món.

 

 

La relació entre Belén Esteban i Raquel Bollo sempre ha sigut magnífica, i és que les dos van connectar de seguida que es van conéixer, durant el 2009 en ‘Sálvame’, i des d'eixe moment han mantingut una amistat sense esquerdes ja que, tot i que han viscut certs conflictes, estos no les han afectat. Per la seua part, Anabel Pantoja i la princesa del poble també han forjat una bona amistat, tot i que la neboda d’Isabel Pantoja es va incorporar més tard a ‘Sálvame’.

No van assistir per un compromís familiar

Les dos van al·legar motius familiars per a no assistir a la despedida, argüint que tenien un compromís familiar al que no podien faltar. Però en les xarxes no s’ha vist ni rastre del resultat d’eixa reunió, cap fotografia ni comentari, com habitualment acostumen a fer tant l’una com l’altra, cosa que pot significar que fora un acte familiar privat. Cal recordar que Anabel Pantoja i Raquel Bollo tenen família en comú, ja que els fills de última són cosins segons d’Anabel Pantoja.

 

Belén Esteban, per la seua part, i tot i l'absència de les seues dos grans amigues, va disfrutar d’una gran despedida de soltera per la que, unes hores abans d’iniciar-se, es mostrava molt nerviosa en una connexió en directe que va realitzar amb el programa ‘Socialité’: «M’han dit que porte un banyador, unes aletes, un vestit de platja, un altre d'eixir, i uns tacons».

 

Belén Esteban estava molt nerviosa amb la seua segona despedida de soltera | TELECINCO

 

També et pot interessar...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!