INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Verdeliss parla de la seua crisi matrimonial en Mtmad

L’exconcursant de ‘GH VIP’ ja no pot més i ha explicat, a través del seu canal, la seua complicada situació vital: «Fa unes setmanes que estem molt ofegats»
 
Verdeliss se sincera sobre la seua complicada situació matrimonial | MEDIASET

 

 

Verdeliss, coneguda per ser una de les influencers amb més fama d'estos moments, està passant pel seu millor moment professional al mateix temps que s’enfronta a una crisi matrimonial. Encara que té més d'1,5 milions de subscriptors en YouTube i un altre milió en Instagram, la youtuber no està tan feliç com voldria.

 

Verdeliss se sincera sobre la seua crisi matrimonial

D'esta manera, la navarresa ha parlat d'esta crisi a través del seu canal de Mtmad i ha explicat que la seua parella i ella «fa unes setmanes que estem molt ofegats. Jo mantinc esta etapa de crisi en la que pareix que no remunte».

 

Els dos s’esforcen per a que el seu matrimoni supere este mal tràngol i fa poc han decidit traslladar-se a viure a Los Ángeles amb els seus set fills. Este canvi d’ubicació ha estat motivat per motius professionals, ja que Verdeliss ha sigut anomenada ambaixadora d’una reconeguda marca.

 

 

 

 

A través del seu perfil d’Instagram, Estefanía mostra el seu il·lusionant dia a dia amb la seua família, que s’allunya de la realitat que estan vivint. Però, en realitat, la parella està tenint dificultats per a digerir tants canvis i el canvi de residència: «Ho estem passant molt malament. Tot això acabarà amb la nostra relació de parella i de família, de manera que alliberarem les nostres ments i ens centrarem en disfrutar».

 

A més a més, l'influencer ha reconegut que, de moment, estan vivint els 9 membres de la família en una casa vella que no complix del tot amb les seues expectatives: «La nostra economia va fins a on va i ara estem ficats en una inversió gegantesca. Jo anava a vindre per un motiu de treball i era un viatge exclusivament meu».

 

També pots llegir...

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!