Les xarxes esclafixen contra Jorge Javier pel seu favoritisme

Els seguidors del programa consideren que hauria d'haver donat un avís a la concursant, després que aella haja criticat durament el 'reality'
La resposta de Jorge Javier a Alba Carrillo ha sigut justificar la seua actitud | TELECINCO

 

Alba Carrillo ha criticat durament el concurs de ‘GH VIP’ després de què es mostrara indignada pel suposat favoritisme que l’organització estaria tenint amb certs concursants. La model ha tret a col·lació el tema per excel·lència que en tota edició de qualsevol ‘reality’ sempre acaba eixint: la manipulació dels vídeos per part de l’organització per a afavorir el concurs d’un participant o d’un altre.

La model es mostrava taxativa i dura amb la cadena amb una frase que podria lamentar en el futur, ja que ella mateixa és col·laboradora del programa de Telecinco ‘Ya es mediodia’: «Me’n vullc anar d’ací perquè són uns tendenciosos (referint-se a l'organització del programa). Ja m’explicaré en programes a on puga parlar i no tergiversin les coses i te les fiquen tallades (referint-se a 'Ya es mediodía')», afirmava la model, fent referència a l’edició de vídeos que fa el programa i que, segons Alba, estaria feta amb la intenció de manipular a l’audiència en contra d’ella.

 

Jorge Javier és durament criticat pel seu favoritisme amb Alba

Jorge Javier Vázquez, per la seua banda, no es va tirar a la jugular d’Alba com hauria fet amb altres concursants i com el públic esperava, després dels atacs continuus d’Alba al programa i a la cadena; no ha passat desapercebut per a ningú que Alba Carrillo és una de les seues concursants preferides i ell mateix l’ha denominat com la seua «trastornada preferida».

 

Jorge Javier no oculta el seu favoritisme cap a Alba Carrillo | TELECINCO

 

Per això, el presentador va fer una reflexió sobre el discurs d’Alba Carrillo, per traure-li un poc d'importància a l’assumpte, fent alguna brometa de les seues, però sense l’estirada d’orelles que es mereixia la concursant: «Té el discurs de perdedora, d’algú que sap que no ha fet un bon concurs i que està buscant l’argument fora», argumentava el presentador, com justificant el discurs d'Alba Carrillo i sense donar-li més importància.

Arran d’això, molts internautes han esclafit contra la doble vara de mesura del presentador que, per coses menors, ha muntat grans sermons connectant en directe amb la casa, cantant-li les quaranta a més d’un concursant quan la seua actitud anava en contra de les bases del programa, per no parlar dels càstigs i penalitzacions que han caigut sobre alguns concursants quan desafiaven la direcció del 'reality' d'eixa manera.

 

Jorge Javier i Alba Carrillo durant el programa 'Sábado Deluxe' | TELECINCO

 

Per tant, el públic comença a estar-ne fart i els seguidors del ‘GH VIP’ han mostrat la seua indignació en les xarxes, criticant els continuats favoritismes que el periodista mostra sense pudor una i una altra volta, sempre que pot, i que comença a notar-se-li.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'actriu Mari Cielo Pajares explica els seus problemes de salut" "Isabel Pantoja amenaça a la seua filla i li fa un ultimàtum"