INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Els concursants de 'GH VIP' votaran en les eleccions generals del 10-N

S'entén que els concursants votaran per correu durant els pròxims dies
El 'Súper' explica als concursants de la casa que el 10 de novembre hi haurà eleccions generals | TELECINCO

 

Tot i que ‘GH VIP’ es caracteritza per l’aïllament dels concursants de qualsevol informació de l’exterior mentres estan dins de la casa de Guadalix, a voltes hi ha forces de causa major que provoquen que als habitants de la casa se’ls comuniquen certes informacions, com és el cas d’assumptes que els afecten com a ciutadans.

 

I d'eixa manera ha sigut en esta ocasió, quan l'últim dimecres, el 'súper' anunciava als concursants de la casa de ‘GH VIP’ la convocatòria d’eleccions generals del 10 de novembre: «Vos hem de donar una informació important de l’exterior, el pròxim 10 de novembre hi ha una convocatòria d’eleccions generals».

 

Els concursants exerciran el vot per correu

Tot i les circumstàncies en què viuen els concursants, tancats en una casa i formant part d’un concurs televisiu, tenen la capacitat d’exercir el seu dret a vot com qualsevol altre ciutadà i d'eixa manera els ho va explicar el 'súper': «‘Gran Hermano’ vos proveirà de tot el necessari per a que exerciu el vostre dret a vot».

 

Votar presencialment no seria la millor opció | València Diari

 

Això implica votar per correu, ja que seria inadequat que els concursants isqueren de la casa el dia de les eleccions per a votar. El termini per a exercir el vot a distància s’ha obert fa pocs dies i expira el 30 d’octubre, per tant, als habitants de la casa encara els queden uns dies abans de decidir a qui volen votar.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!