Els concursants de 'GH VIP' votaran en les eleccions generals del 10-N

S'entén que els concursants votaran per correu durant els pròxims dies
Leer en español
El 'Súper' explica als concursants de la casa que el 10 de novembre hi haurà eleccions generals | TELECINCO

 

Tot i que ‘GH VIP’ es caracteritza per l’aïllament dels concursants de qualsevol informació de l’exterior mentres estan dins de la casa de Guadalix, a voltes hi ha forces de causa major que provoquen que als habitants de la casa se’ls comuniquen certes informacions, com és el cas d’assumptes que els afecten com a ciutadans.

 

I d'eixa manera ha sigut en esta ocasió, quan l'últim dimecres, el 'súper' anunciava als concursants de la casa de ‘GH VIP’ la convocatòria d’eleccions generals del 10 de novembre: «Vos hem de donar una informació important de l’exterior, el pròxim 10 de novembre hi ha una convocatòria d’eleccions generals».

 

Els concursants exerciran el vot per correu

Tot i les circumstàncies en què viuen els concursants, tancats en una casa i formant part d’un concurs televisiu, tenen la capacitat d’exercir el seu dret a vot com qualsevol altre ciutadà i d'eixa manera els ho va explicar el 'súper': «‘Gran Hermano’ vos proveirà de tot el necessari per a que exerciu el vostre dret a vot».

 

Votar presencialment no seria la millor opció | València Diari

 

Això implica votar per correu, ja que seria inadequat que els concursants isqueren de la casa el dia de les eleccions per a votar. El termini per a exercir el vot a distància s’ha obert fa pocs dies i expira el 30 d’octubre, per tant, als habitants de la casa encara els queden uns dies abans de decidir a qui volen votar.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris