L'audiència sospita d'un possible 'tongo' en 'GH VIP'

El programa ha tornat a generar molts comentaris crítics en les xarxes socials
'GH VIP' s'equivoca amb els percentatges de la sexta expulsió| Telecinco

'Gran Hermano VIP' torna a estar en el punt de mira per un possible error que es va produir a l'hora de mostrar la gràfica dels percentatges dels concursants nominats, a on la suma dels tres no donava 100%, sinó 98%.

   

Durant un repàs setmanal de la casa de 'GH VIP', els percentatges de l'expulsió es van actualitzar, donant noves xifres dels concursants proposats per a abandonar la casa de Guadalix. En vore les dades, sorprén les mínimes diferències que hi ha entre els tres, però analitzant tots els percentatges al detall encara hi ha alguna cosa que sorprén més, i és que la suma de tots dona 98%: hi ha un 2% que se l'han menjat.

Els espectadors sospiten d'una possible trampa

A partir d'ahí, els usuaris de Twitter no van dubtar en manifestar-se en contra del programa acusant-lo de manipulador i avivant el rumor del possible 'tongo'. Eixa sospita ja ha rondat en altres edicions, però mai d'una forma tan descarada. A conseqüència d'això, les xarxes socials han esclafit una volta més en contra del programa, del format i de la cadena, que ja va suscitar certs rumors amb 'Supervivientes' en el cas d'Isabel Pantoja.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La direcció de 'GH VIP' decidix oferir informació de l'exterior als concursants de la casa de Guadalix" "La llista dels concursants de la 8a edició de 'Tu cara me suena'"