ÚLTIMA HORA

🔴 Noves i dràstiques mesures des de ja per a tota Espanya

Els zels, el principal obstacle en la relació entre Violeta i Fabio

La parella ha confessat en una entrevista en 'Lecturas' que Fabio li mira el mòbil a Violeta i que ella no ho soporta
Violeta Magriñán i Fabio a 'MYHYV' | Mediaset

 

Des que Violeta i Fabio es conegueren en ‘Supervivientes’ i la flama de l’amor s’encenguera entre ells, són la parella del moment; apareixen en tots els platós, revistes i xarxes socials proclamant el seu amor. Tot i que molts posen en dubte la seua relació, des de fora pareix una parella idíl·lica i que el seu amor estiga en el millor moment, però tal com han revelat els dos en una entrevista en ‘Lecturas’, tenen un problema que amenaça la seua estabilitat amorosa: els zels.

La por a la infidelitat, el seu principal obstacle

La parella s’ha sincerat i ha parlat sense embuts sobre la seua relació en una entrevista per a la citada revista, explicant tota classe de detalls sobre comportaments tant de l’un com de l’altre, que han fet estralls en la seua relació posant-la en perill, i que seguixen sent un repte a superar per a poder continuar junts.

 

Concretament, han confessat que la por a la infidelitat i els zels són els seus pitjors enemics. Violeta revelava en la revista que ha estat a punt d’arribar a les mans per culpa dels zels, mantenint una actitud molt agressiva cap a algú quan desconfiava d'alguna xica: «He anat i li he dit: ‘Vés-te’n d’ací’. I li he demanat a l’amo del local que la feren fora».

Fabio li controla el mòbil

Per la seua banda, Fabio ha reconegut que és molt controlador amb el mòbil, cosa que a Violeta no li agrada gens perquè, tal com confessa, ja ha patit eixa circumstància anteriorment amb altres parelles: «Això no ho suporte. Em passava amb Julen i el meu ex també m’ho va fer. Tenia el meu 'whatsapp' instal·lat en el seu ordinador i em vaig donar compte perquè sempre sabia les conversacions que jo tenia».

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rosa Benito explica la veritat sobre un dels grans disgustos que s'ha emportat" "Ix a la llum el moment més dur de la vida de Laura Fa"