ÚLTIMA HORA

🔴 CORONAVIRUS: 899 casos en 144 localitats valencianes en només tres dies

Violeta i Dakota coincidixen en criticar a Roci, de 'MYHYV'

Les dos exconcursants de 'Supervivientes' no van entendre la reacció de la pretendent en saber-se que Michelle havia dormit amb David
Roci va rebre les crítiques de Violeta i Dakota | Cuatro

 

Sorprenentment, Violeta i Dakota tenen més coses en comú de les que elles es pensen. Les dos exparticipants de 'Supervivientes', també col·laboren en 'MYHYV' i fa pocs dies van unir forces per a carregar amb duresa contra una de les pretendents de David, Roci.

Tot va començar quan David va demanar a Michelle que es quedara a dormir a sa casa a on s'allotgen els pretendents, per tal de passar una nit romàntica junts. A Roci eixa decisió no li va paréixer gens bé i va criticar durament a David i, en especial, Michelle.

Les dos exconcursants de 'Supervivientes' coincidixen en criticar a Roci

Però sense voler-ho, va ser Roci qui finalment va acabar rebent les crítiques més dures per la seua actitud per part de Violeta i Dakota. Les dos li van recriminar l'actitud i, fins i tot, Violeta li va dir que li pareixia que era una 'choni'. D'igual forma, Dakota li va dir: «Tia, vas molt pujada. Baixa un poc». Per tant, tot i que Violeta i Dakota no tenen una relació massa bona, sí que compartixen formes de pensar que els fan acurtar distàncies.

Violeta va coincidir en la seua opinió amb Dakota | Cuatro

 

D'altra banda, Roci també va haver d'aguantar les crítiques de Maria Jesús Ruiz, que li va dir: «Eres una envejosa. Estem vegent que Michelle i David han tingut un moment meravellós». Finalment, Roci no va voler quedar-se callada i li va respondre: «El va tindre perquè no en tenia una altra, si m'haguera quedat jo a dormir t'assegure que amb ella no estava».

Dakota participa en el programa 'MYHYV' | Cuatro

 

També et poden interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"VÍDEO: El cruel i duríssim atac d'Azúcar Moreno a Jorge Javier" "FOTOS: Gloria Camila encén les xarxes amb unes imatges molt sensuals"