Continuen els botellots. Desallotgen un botellot de 300 persones a Xàbia

Els 'botellons' han marcat la nit a Barcelona.
Els 'botellons' han marcat la nit a Barcelona.

Continuen els botellots en diferents punts de la Comunitat Valenciana. La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, ha informat que les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat han actuat durant la passada matinada en diversos punts de la Comunitat Valenciana per a impedir el consum d’alcohol en la via pública i en platges, la majoria de la província d’Alacant. A més, la Policia Nacional va procedir al desallotjament de la plaça d’Honduras de València per l’elevada afluència de persones. Per altra banda, a Castelló no s’han registrat incidents destacables.

Un gran treball per part de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil

Gloria Calero ha destacat el treball de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil per a evitar la propagació del virus i ha anunciat que es reforçaran els torns de nit en els nous municipis amb la mobilitat nocturna restringida.

Més desallotjaments

A Xàbia, a la comarca de la Marina Alta, la Guàrdia Civil, al costat de patrulles de la Policia local, van desallotjar entre 200 i 300 persones que s’havien reunit per a consumir alcohol en el passeig tennista David Ferrer. L’Institut Armat també ha intervingut en diversos botellons localitzats al Campello, Muro de Alcoy, Altea o Torrevieja, estos últims amb una menor afluència de persones.