L'organització d'un concert de Bruce Springsteen prohibeix entrar als vacunats amb AstraZeneca

Polèmica per la decisió de l'organització d'un concert de prohibir l'entrada dels inoculats amb la vacuna contra la covid d'AstraZeneca

Bruce Springsteen en ple concert

Bruce Springsteen oferirà una sèrie de concerts a BroadwayNova Yorkentre el 26 de juny i el 4 de setembre. En l'anunci dels espectacles es va anunciar que podrien assistir tots els vacunats contra el virus la Covid, però en els detalls d'esta premissa es desprén que els inoculats amb AstraZeneca no podran acudir a veure el xou.

Segons els productors

Segons els productors de l'esdeveniment de Bruce Springsteen, que tindran lloc en el St. James Theatre de Nova York, només acceptaran a persones que havien rebut la pauta completa amb les vacunes acceptades per la FDA, segons informa Fox News, per la qual cosa es prohibeix l'accés als vacunats amb AstraZeneca.

"Baix la direcció de l'estat de Nova York, Springsteen a Broadway i el Teatre St. James només acceptaran proves de vacunes COVID-19 aprovades per la FDA (Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson)", expliquen en la web de l'esdeveniment.

Algunes excepcions

Les úniques excepcions a la política de vacunes seran per a xics i xiques menors de 16 anys que hagen tingut una prova de detecció d'antigen negativa sis hores abans de l'espectacle, o una prova d'hisop nasal negatiu dins de les 72 hores anteriors.

Es recorda als convidats

La pàgina de preguntes i respostes no diu res de les màscares, però recorda als convidats que tots els seients "no són socialment distants" i que els horaris d'entrada seran assignats i escalonats per a minimitzar les files i reduir la grandària de la multitud. El sistema de ventilació del teatre també es va actualitzar amb millors filtres.

"Tots els convidats han de completar una enquesta de detecció de salut Covid-19 dins de les 24 hores posteriors a la presentació per a poder ingressar al teatre", diu el lloc web. "Els protocols específics de salut i seguretat estan subjectes a canvis, però es comunicaran clarament als posseïdors d'entrades abans de la seua actuació. Els posseïdors d'entrades que no complesquen amb els protocols del lloc no seran admesos", conclou el text.

Twitter

Les reaccions a Twitter no s'han fet esperar

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari