Puig no descarta tancar el territori valencià abans del pont «si fora necessari»

El president de la Generalitat ha dit que de moment no s'ho plantegen
De moment considera que no és necessari | UNSPLASH

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha recalcat este dimarts que «per descomptat» que es tancarà el territori valencià abans del pont de Tots els Sants «si fora necessari», però ha matisat que ara mateixa no s'ho plantegen perquè primer s'ha d'estudiar com evoluciona la pandèmia i els efectes que té la implantació de la restricció de la mobilitat nocturna i la limitació de les reunions a sis persones.

Puig, en una entrevista en 'Espejo Público' recollida per Europa Press, ha recalcat sobre este tema: «Les mesures han de prendre's en el moment en què siguen el més eficaces possibles i hui dia estem veient com evoluciona el seguiment de les mesures restrictives, analitzarem la situació i s'adoptaran les mesures oportunes», ha garantit.

Sobre este tema, ha recordat que el territori valencià «es va avançar» en aplicar les mesures restrictives a la mobilitat entre les 00.00 i les 06.00 hores perquè encara que les dades epidemiològiques són «bones respecte a uns altres, són molt dolents perquè tenim un índex de 171 casos per cada 100.000 habitants d'incidència acumulada en els últims 14 dies».

«És evident que estes dades estan fora d'objectiu desitjable d'arribar a menys de 50», ha evidenciat. A demés, ha advertit que les dades de la pressió hospitalària en el territori valencià són «molt preocupants» perquè han crescut un 50% en una setmana.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"61 treballadors de l'Ajuntament de València en quarantena per un brot de 26 casos" "Mónica Oltra: «Demanar que es denuncie al veí pot derivar en una caça de bruixes»"