Sanitat preveu iniciar la vacunació dels alumnes d'ESO i Batxillerat dos setmanes abans de l'inici del curs

"Sens dubte, un pas decisiu per a la tan anhelada recuperació de la normalitat acadèmica i social serà la vacunació del nostre alumnat", ha assenyalat el president del Govern, Pedro Sánchez

Sanitat preveu iniciar la vacunació dels alumnes d'ESO i Batxillerat dos setmanes abans de l'inici del curs

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha assegurat que, en cas de complir-se les autoritzacions previstes per l'Agència Europea de Medicaments, podrien iniciar la vacunació dels estudiants d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) i de Batxillerat "dos setmanes abans del començament del curs acadèmic".

Un pas decisiu

"Sens dubte, un pas decisiu per a la tan anhelada recuperació de la normalitat acadèmica i social serà la vacunació del nostre alumnat", ha assenyalat este dissabte Sánchez en un acte en La Moncloa en homenatge a la comunitat educativa.

En este context, ha realitzat una invitació formal a no solament recuperar la normalitat que hi havia abans de la pandèmia, a no conformar-se "amb tornar al punt de partida": "La comunitat educativa ha demostrat que l'excel·lència acadèmica i educativa és un objectiu a l'abast d'Espanya".

Rècord rere rècord

Per al president de l'Executiu, a Espanya "hi ha alegria de viure", alguna cosa que, en les seues paraules, "es nota en el conjunt de compatriotes". "Anem llançats en la vacunació, anem rècord rere rècord en les dosis que estem administrant al llarg dels dies, anem recuperant l'ocupació. Gràcies a la comunitat educativa també ha estat possible", ha celebrat

En la mateixa línia, ha insistit que Espanya "està llançada" i ha "posat la directa" cap a una recuperació que, al seu judici, "ha de ser justa i molt més duradora".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari