Pep Guardiola lluïx un rellotge valorat en més d'un milió d'euros

El tècnic ha mostrat el seu impressionant rellotge durant una roda de premsa
Guardiola porta un rellotge valorat en més d'un milió d'euros  | Cedida

Pep Guardiola ha sorprés durant una roda de premsa per lluir un cridaner i milionari complement. L'entrenador ha ensenyat al món la seua nova 'ganga', un rellotge valorat en més d'un milió d'euros.

Guardiola, de luxe

És molt habitual vore futbolistes o exfutbolistes lluint complements caríssims, ja que el seu salari s'ho permet. Són molt els que els hi agrada el luxe, bàsicament per a mostrar-lo en les xarxes socials, sobretot els futbolistes més jóvens. El que potser sorprén és vore a Guardiola amb un rellotge que supera el milió d'euros, ja que no acostuma a portar peces tan cridaneres.

Guardiola portant el seu rellotge durant la roda de premsa | Twitter

L'entrenador del Manchester City va cridar l'atenció dels periodistes en la roda de premsa prèvia al partit contra l'Atalanta per la presència d'este complement en la seua monyica. El rellotge es tracta d'un exclusiu 'RM 27-01 Rafael Nadal', model de la prestigiosa firma Richard Mille. El complement pesa només 20 grams i és molt paregut al 'RM 27-02 Tourbillon' que lluïx Nadal en els seus partits.

   

Està clar que l'entrenador espanyol es pot permetre perfectament estos luxes, ja que el seu salari no és precisament baix. Cal recordar que Guardiola és un dels entrenadors millors pagats del moment i fins i tot de la història del món del futbol.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Catalina, la nadadora de 24 anys que torna a tindre càncer" "Marc Márquez, campió mundial de Moto GP"