València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Guardiola explota contra un periodista en ser acusat de rebre diners del Qatar

Un periodista va preguntar sobre el tema a l’entrenador després que este haja guanyat el triplet amb el Manchester City
Guardiola s'ha mostrat visiblement enfadat amb la pregunta d'un periodista durant una roda de premsa del Manchester City | Cedida

 

La victòria del passat dissabte del Manchester City va fer guanyar a l’equip anglés una victòria històrica, ja que es van convertir en el primer equip masculí en guanyar el triplet domèstic: Premier League, FA Cup i Copa de la Lliga. Cal recordar que esta proesa ja la va conseguir l’equip femení del City la temporada del 2016-2017.

 

La brillant actuació del Manchester City sobre el Watfird en la final de la FA Cup, amb un flagrant 6-0, va deixar lloc a una roda de premsa de Guardiola, com és habitual però en este cas, va haver una pregunta d'un dels periodistes que va incomodar, visiblement, a l’entrenador. La pregunta va ser molt clara: «És veritat, com ha insinuat l’exentrenador del City, Roberto Mancini, que has cobrat alguna classe de sobresou des d’Abu Dhabi per a guanyar estos títols?».

 

La resposta de l’entrenador no es va fer esperar i, visiblement enfadat, li va contestar: «Tu saps què m’estàs preguntant? Em preguntes si he rebut diners per altres vies, ací i ara? Creus que meresc esta pregunta?». Guardiola, molt indignat, va continuar exclamant: «El dia que he guanyat el triplet, em preguntes si he rebut diners per altres vies? Déu meu...», va concloure, sorprés visiblement per la pregunta.

 

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!