Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Guardiola explota contra un periodista en ser acusat de rebre diners del Qatar

Un periodista va preguntar sobre el tema a l’entrenador després que este haja guanyat el triplet amb el Manchester City
Leer en español
Guardiola s'ha mostrat visiblement enfadat amb la pregunta d'un periodista durant una roda de premsa del Manchester City | Cedida

 

La victòria del passat dissabte del Manchester City va fer guanyar a l’equip anglés una victòria històrica, ja que es van convertir en el primer equip masculí en guanyar el triplet domèstic: Premier League, FA Cup i Copa de la Lliga. Cal recordar que esta proesa ja la va conseguir l’equip femení del City la temporada del 2016-2017.

 

La brillant actuació del Manchester City sobre el Watfird en la final de la FA Cup, amb un flagrant 6-0, va deixar lloc a una roda de premsa de Guardiola, com és habitual però en este cas, va haver una pregunta d'un dels periodistes que va incomodar, visiblement, a l’entrenador. La pregunta va ser molt clara: «És veritat, com ha insinuat l’exentrenador del City, Roberto Mancini, que has cobrat alguna classe de sobresou des d’Abu Dhabi per a guanyar estos títols?».

 

La resposta de l’entrenador no es va fer esperar i, visiblement enfadat, li va contestar: «Tu saps què m’estàs preguntant? Em preguntes si he rebut diners per altres vies, ací i ara? Creus que meresc esta pregunta?». Guardiola, molt indignat, va continuar exclamant: «El dia que he guanyat el triplet, em preguntes si he rebut diners per altres vies? Déu meu...», va concloure, sorprés visiblement per la pregunta.

 

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

Comentaris