València celebrarà una gran setmana fallera en el mes d'octubre

Els actes tindran lloc entre el 16 i el 20 d'octubre
Maqueta de la falla de l'ajuntament 2019 | Twitter

 

La ciutat de València tindrà una gran setmana fallera en només dos setmanes, a pesar de què queda encara mig any per a l'arribada del mes de març. 

En concret, la setmana del 14 al 20 d'octubre, la ciutat acollirà alguns dels actes més esperats per al món faller, encenent la metxa de les pròximes festes. 

El primer d'ells, serà l'elecció de les Falleres Majors de València de 2020. Els actes de València com a capital del disseny i el tradicional protocol de l'acomiadament de les Falleres Majors de 2019 en el 9 d'Octubre, han obligat a retardar la data. 

Moment de la telefonada | Twitter

 

Finalment, serà el dimecres 16 d'octubre, quan l'alcalde de València, Joan Ribó, despenge el telèfon en l'hemicicle municipal i done a conéixer el nom de les dos jóvens afortunades, que ara formen part de la Cort d'Honor. D'esta manera, i tal i com mana la tradició, el dijous 17, es durà a terme la proclamació de les xiques, una de les cites més importants del cicle faller.

D'altra banda, el divendres 18 d'octubre s'inaugurarà un 'Festa per a Tots'. La cita, una de les favorites per als amants dels monuments, desvelara els projectes que prepara la Federació de Secció Especial i que inclourà diferents activitats per a tots els públics. Tindrà lloc el 18 d'octubre, de vesprada, en el Centre Comercial Nuevo Centro i es prolongarà fins al diumenge.

D'igual manera, la Federació de Primera A, la categoria de plata, presentarà els seus projectes en una mostra que s'inaugurarà el dissabte, 19 d'octubre, a les 11.30 hores, en El Corte Inglés de l'Avinguda de França. L'acte també es prolongarà fins al diumenge 20 d'octubre

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"🎆 Dia i hora de tots els actes que se celebren pel 9 d'Octubre" "La nit de l'elecció de la Cort d'Honor de València 2020, marcada per un error"