València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Dos incendis cremen un camió i un cotxe a Xirivella i Algemesí

Els bombers del Consorci provincial de València han intervingut per extingir les flames en els dos casos.
Imatge del cotxe en flames a l'AP-7 | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Els bombers del Consorci provincial de València han intervingut en poques hores per a fer front dos incendis en vehicles a Xirivella, a l'Horta, i a Algemesí, a la Ribera Alta. Els focs s'han originat en un camió i un cotxe respectivament.

 

El primer dels incendis s'ha registrat aquesta passada nit, a Xirivella. Al voltant de les 22.50 hores es donava la veu d'alarma sobre l'incendi d'un camió que transportava tramoies. A causa de les flames, la cabina del vehicle pesant va quedar completament calcinada. No obstant això, la intervenció dels bombers va permetre salvar la càrrega. Set bombers del parc de Torrent van intervindre en l'extinció del foc.

Imatge del camió incendiat a Xirivella | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Pel que fa a l'incendi d'aquest matí, s'ha originat en un cotxe que circulava per l'autopista AP-7, en direcció Alacant, a l'altura del terme municipal d'Algemesí. Bombers del parc de Silla s'han mobilitzat fins al lloc dels fets per extingir les flames del vehicle.

 

Un camió frigorífic s'incendia en l'autovia A-7 a l'altura de Torrent

El passat 14 de febrer s'originava un incendi en un camió frigorífic que circulava per l'autovia A-7 a l'altura de Torrent, a l'Horta. El foc, que es va produir al voltant de les 10.00 hores del matí, va afectar per complet el vehicle pesant, que es trobava en el punt quilomètric 345 de l'A-7 direcció Barcelona.

 

Per tal de sufocar les flames de l'espectacular incendi, es van desplaçar efectius de bombers del Consorci Provincial de Bombers de València, dels parcs de Torrent i Silla.

 

El camió va quedar completament calcinat, però no es van registrar ferits ni cap altre dany personal. Pel que fa al tràfic, va patir retencions de fins a tres quilòmetres en la zona, i es va arribar a tallar el carril dret de la via.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram