EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

Oratge tranquil i calor de ple estiu dimecres

En general s’esperen valors de temperatures similars als del dimarts. Els termòmetres arribaran als 34º en l’interior de València
Clara millora de l'oratge d'este dimecres | Arxiu

 

De cara a dimecres seguirà la calor de ple estiu i les temperatures es mantindran similars a les del dimarts, amb màximes que poden pujar 4 graus amb fins a 34º en l’interior de València. Les màximes en les capitals de província seran de 31º en Castelló de la Plana, de 30º en València i de 29º en Alacant.

 

Els termòmetres arribaran als 34º en alguns punts de l'interior | wheatheronline.co.uk

 

Durant la nit de dimarts a dimecres se seguirà podent dormir bé en general, ja que les mínimes quedaran per davall dels 21º en totes les zones del prelitoral i l'interior. Els valors nocturns més elevats els esperem en la costa, però la basca no serà massa marcada i serà una bona nit per agafar el son. En alguns punts interiors  tornarà a ser necessària, fins i tot, la màniga llarga per a eixir al carrer de nit. Es donaran valors d’entre 14º i 22º, amb els més baixos en l’interior de Castelló i els més elevats en la zona costanera castellonenca.

 

Apareixeran intervals de núvols en l'interior de Castelló la vesprada del dimecres | AEMET

 

Després de les tempestes de vesprada del dimarts, de cara a dimecres no es preveuen precipitacions en general. El temps millorarà a primeres hores, quan s’imposarà un sol de justícia en gran part del territori, amb l’excepció de les muntanyes de Castelló, a on apareixeran alguns intervals de núvols de no massa importància. En la segona part de la jornada l'oratge serà similar, amb algunes nuvolades que trauran el cap en l’interior de les comarques de Castelló. En la resta del territori, seguirà dominant l’ambient solejat.

 

Baixada dels termòmetres el cap de setmana

De cara a dijous és quan tindrem les temperatures més elevades de la setmana, amb màximes que se situaran entre els 26º de la costa i els 38º de l’interior, amb les més elevades en l’interior d’Alacant i les més baixes en la franja costanera de Castelló. A partir d'eixe moment, els termòmetres no pararan de baixar, com a mínim, fins a finals de setmana, amb temperatures diürnes entre 26º en la costa de Castelló i 34º en el prelitoral de València, el diumenge.

 

La tendència és que augmente la inestabilitat a finals de setmana i que hi haja la possibilitat d’alguns arruixons, sobretot, en les comarques del litoral de València i Castelló. En principi, a partir de la mitja vesprada del diumenge és quan es preveu que es complique un poc més l'oratge.

 

També podeu llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!