Oratge tranquil este diumenge a l’espera d’un nou front de pluges la setmana que ve

Les temperatures tornaran a pujar fins als 18ºC i tindrem un ambient molt poc hivernal en general
Temps plàcid este diumenge a l'espera d'un inici de la setmana més inestable | Arxiu

Acaba la setmana amb tranquil·litat i domini del sol, només creuaran el cel alguns núvols prims acompanyats d'un bon oratge que recordarà poc a desembre. El vent de ponent, que encara ha bufat dissabte, acabarà de calmar-se de cara a este diumenge.

Poques novetats durant este diumenge

Mapa de la previsió per a este diumrnge | AEMET

Despertarem amb un ambient molt poc fred a primeres hores. Els valors més baixos s’aproparan als 5ºC en l’interior i quedaran clarament per damunt dels 10ºC en la costa. Durant el dia s'arribarà de nou a valors molt suaus, al voltant dels 18ºC en el litoral i entre 13 i 15ºC en l’interior.

L’estat del cel es mantindrà solejat amb bandes de núvols prims que seran més espessos en Alacant i sobretot a partir de la vesprada, però no deixaran més conseqüències. No esperem precipitacions a cap lloc.

La setmana que ve podríem tindre un nou temporal de pluges

Dilluns entrarà una borrasca per l’Atlàntic que s’aprofundirà notablement en entrar a la península ibèrica. Tot i això, encara serà un dia d’impàs, amb nuvolositat que anirà en augment i temperatures que seguiran sent molt suaus.

L'oratge podria canviar més de cara a dimarts. La inestabilitat es reactivarà en entrar al Mediterrani i podria provocar-nos una situació de pluges irregulars en molts llocs del territori valencià. Si finalment tenen més importància i extensió ho acabarem de confirmar els pròxims dies.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Torna la tranquil·litat este dissabte al territori valencià" "Temporal de vent fort este divendres, però amb millores el cap de setmana"