La tardor trau el nas este dimecres amb una clara refrescada i vent fort

Les temperatures baixaran, en una jornada on els termòmetres no passaran dels 30º. A més, el vent bufarà amb intensitat en les comarques del nord de Castelló
La tardor arriba este dimecres amb una clara refrescada | Arxiu

 

L’estiu que ens ha acompanyat estos dies, especialment el diumenge passat i este dimarts amb màximes que en els dos casos han arribat fins als 34º i 35º, deixant un dia tòrrid, té les hores comptades.

Deixarem enrere esta jornada càlida i la basca, per iniciar este dimecres un temps més fresc, on les temperatures aniran clarament a la baixa. D’esta manera, s’espera que els termòmetres baixen entre 4º i 5º de manera general, i amb un descens puntualment més acusat en l’interior. De fet, les màximes es mouran entre els 25º i 30º en tot el territori valencià. 

Variació de la temperatura màxima prevista per este dimecres | aemet

 

A pesar de tot, en punts de la costa de Castelló, les temperatures es mantindran sense grans canvis, ja que el vent bufarà reescalfat i farà que la temperatura no acabi de baixar com en la resta del territori.

Sol i vent

Dimecres el dia anirà marcat per l’ambient solejat, pocs canvis respecte a este dimarts. El sol seguirà sent el protagonista, amb el permís d'alguns núvols baixos matiners  en el nord de la costa d’Alacant, i també núvols en l’interior de Castelló al matí, portats pel vent que bufarà en este sector.

Mapa de la previsió per a este dimecres | AEMET

 

I és que el vent també serà notícia este dimecres. El mestral bufarà amb intensitat forta en el nord de Castelló, amb ratxes màximes que podran superar els 80 km/h. En este sentit, AEMET manté l’alerta groga per fortes ratxes de vent en el nord del territori.

Alerta groga per fort vent en l'interior de Castelló | aemet

 

Alts i baixos de TºC i temps més tranquil els pròxims dies

De cara a la resta de la primera setmana d’octubre, pareix que el temps serà més tranquil, també el cap de setmana, però les temperatures experimentaran alts i baixos amb remuntada dels termòmetres a partir de dijous. 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Calor forta este dimarts a l’espera que dimecres arriben canvis" "Dilluns més suau però l'ambient d'estiu s'allargarà tota la setmana que ve"