Una empresa valenciana trau a la venda plantes que es comuniquen amb els seus amos

Comuniquen les necessitats que tenen en cada moment, com la falta d'adob o aigua, o de ser trasplantades a un test més gran
Leer en espa√Īol
Estes plantes comuniquen les necessitats que tenen en cada moment | Google

 

La start-up valenciana 'Homy Jungle' arriba al mercat amb una idea nova: una planta que es comunica amb el seu amo i li transmet les seues necessitats m√©s vitals, amb la finalitat de qu√® ¬ęning√ļ renuncie a tindre una planta en casa perqu√® no sap cuidar-la¬Ľ.

 

Estes plantes comuniquen les necessitats que tenen en cada moment, com la falta d'adob o aigua, o de ser trasplantades a un test m√©s gran, i ho fan a trav√©s de Whatsapp o correu electr√≤nic. El projecte pret√©n que ¬ętotes les persones puguen tindre una planta en casa sense la por al fet de qu√® se'ls acabe morint-se¬Ľ.

 

Fundada en maig de 2019 per dos j√≥vens emprenedors, Laura Gonz√°lez (enginyera inform√†tica) i Felipe Fontanet (bi√≤leg), la companyia emergent irromp en el mercat digital per a fer ¬ęun pas per davant en el sector de les plantes ornamentals¬Ľ.

 

Per a aix√≤, 'Homy Jungle' assessora a cada client sobre quina √©s la seua planta ideal. A trav√©s d'un q√ľestionari, l'usuari tria les seues prefer√®ncies i detalla les condicions en les quals la planta viur√†.

 

A partir d'ací, l'empresa li proposa el model de planta que millor encaixaria segons les seues necessitats. En un màxim de 48 hores, la planta arriba a la seua nova llar amb un manual d'instruccions que explica com cuidar-la en tot moment.

 

  

El cat√†leg de l'e-commerce inclou una varietat de grand√†ries i tipus que permet triar ¬ęla planta perfecta, la que millor s'ajusta a cada persona¬Ľ, al costat de consells i resoluci√≥ gratu√Įta de dubtes. Amb m√©s de 30 models, estan personalitzades amb noms com Limoncello, Delirio, Monty, Matata o Curvy.

 

¬ęVolem que ning√ļ renuncie a tindre plantes perqu√® no sap cuidar-les. Per aix√≤ donem suport activament a cadascun dels nostres clients, per a que les plantes estiguen c√≤modes, sanes i felices¬Ľ, ha destacat Fontanet, CEO de l'empresa. 

 

També pots llegir..

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris