EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

L'ambient d'estiu serà el protagonista del cap de setmana llarg de Tots Sants

Els vents de ponent, acompanyats de núvols alts, deixaran un ambient càlid, que recordarà més a l’estiu que no a la tardor
El sol i la calor atípica dominaran gran part de l'oratge d'esta setmana | Agustí Descarrega

 

La previsió meteorològica per estos dies festius de Tots Sants no portarà moltes complicacions. En general, es podrà disfrutar d’actes i activitats a l’aire lliure durant tots els dies. No esperem pluges cap dia, tot i els núvols alts que aniran passant pel cel sense impedir l’acció del sol. El més destacable i a tenir en compte per a este pont serà el vent de ponent, que podrà arribar a ser molest dissabte i diumenge.

 

Repunt termomètric

La nit d'este dimecres seguirem sense complicacions en l'oratge. Arribaran més núvols alts, però no tindran cap conseqüència. Al llarg de la matinada, el vent de nord-oest es començarà a imposar en Castelló, Alacant i a l’interior de València. A la majoria del territori bufarà de forma moderada. Tot açò farà que les temperatures nocturnes no baixen tant i els valors costaners podrien quedar molt prop dels 20ºC, mentres que a l’interior a penes baixaran dels 15ºC.

 

Ambient estiuenc a partir de dijous

Dijous despertarem amb un ambient molt suau que no recordarà a l’últim dia d’octubre. El vent de ponent s’anirà intensificant a mesura que avance la jornada. Tot açò farà que les temperatures pugen clarament a tot el litoral, però especialment en les comarques de València. En estes zones es podrien fregar o superar els 30ºC al centre de la jornada, amb un ambient reescalfat, que recordarà més a l’estiu que no a la tardor.

 

Previsió de símbols per dijous | Aemet

 

El cel amb núvols alts serà el protagonista del llarg i festiu cap de setmana

Novembre començarà amb un dia de Tots Sants caracteritzat una altra volta pel vent de ponent i un ambient molt càlid per a estes dates. Les temperatures mínimes no baixaran, pràcticament, per baix dels 18-20ºC durant les hores nocturnes, i al llarg del dia els valors quedaran molt propers als 30ºC al litoral de València. En Castelló podrien començar a baixar un poc i es situaran amb valors propers als 25ºC, amb un vent de nord-oest que començarà a ser més fresc. El cel es mantindrà amb núvols alts durant tota la jornada, però que no interferiran l’acció del sol.

 

Previsió de símbols per a divendres | Aemet

 

Ponentada forta a l'acabar el cap de setmana

El cap de setmana seguirem parlant d’ambient calorós i vent de ponent. Dissabte el dia començarà més ennuvolat, amb possibilitat d’algun arruixó anecdòtic en l’interior de València i Alacant només al matí. Al migdia s’obriran grans clarianes i predominarà el cel ras de cara a la vesprada.

 

El vent de ponent s’intensificarà notablement a tot el territori amb ratxes moderades i alguna de forta, que podria superar els 60 km/h. L’ambient seguirà sent càlid i, altre vegada, per tercer dia consecutiu, els valors s’aproparan als 30ºC a les costes de València i Alacant. Les nits seguiran sent molt suaus, però amb vent moderat que incrementarà la sensació de fresca.

 

Temperatures màximes previstes segons ARPEGE 0.1 per dissabte | Méteociel

 

Diumenge serà el dia més ventós amb diferència. El vent de ponent serà molt intens, en general, amb l’excepció del nord de Castelló i sud d’Alacant. Les ràfegues màximes seran fortes i podrien superar localment els 80 km/h. L’ambient ja serà menys càlid i els valors màxims difícilment superen ja els 25ºC als indrets més càlids del litoral. Tot i això, seguirem amb núvols alts que aniran passant pel cel, sense precipitacions.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!