Més núvols alts i vent, però sense pluges este dimecres

La nuvolositat anirà a més al llarg de la jornada i les temperatures seran més baixes que les del dimarts
Els núvols alts i el vent de ponent afavoriran postes de sol rogenques els pròxims dies | MeteoMoia

Al llarg de la vesprada de dimarts seguirem amb un cel seré en tot el territori valencià i això permetrà que les temperatures queden molt similars a les de la nit passada. En les zones de muntanya de l’interior fins i tot, els hi costarà baixar dels 10ºC, mentres que en gran part de la costa i zones pròximes de l’interior, els valors mínims estaran al voltant dels 15ºC, molta suavitat nocturna i poc fred en general, ambient més propi de finals de setembre que de novembre. A pesar de tot, arribaran alguns canvis este dimecres.

Més núvols i ambient menys calorós en el centre del dia

Este dimecres ens llevarem amb més núvols alts que aniran a més a mesura que avance la jornada però sense més conseqüències. No esperem precipitacions. Les temperatures màximes quedaran molt similars a les d’este passat dimarts, encara que amb alguns núvols més. De fet, podrien baixar algun grau cap a l’interior de València i Alacant on ja la majoria de valors quedaran per baix dels 28ºC.

A la resta del litoral, a diferència dels pròxims dies, la marinada seguirà fent acte de presència i mantindrà els termòmetres a ratlla al voltant dels 23ºC.

Previsió de l'oratge per este dimecres | Aemet

El vent de ponent ens acompanyarà a finals de setmana

Dijous i divendres seran dos dies pràcticament calcats, amb un ambient poc fred, fins i tot menys que dimecres. El vent de ponent bufarà en bona part del territori valencià i deixarà un ambient molt suau. Durant el dia, només esperem alguns núvols alts formats pel vent especialment en Castelló. En la resta de la comunitat seguirà fent sol i el vent s’intensificarà cap a Alacant i Castelló.

Les temperatures durant el dia podran pujar més degut als vents terrers reescalfats i, tant dijous com divendres, es podrien superar lleugerament els 30ºC prop del litoral. L’ambient càlid per les dates seguirà predominant en el centre de la jornada. El cap de setmana seguirem amb predomini del sol, alguns núvols alts i el vent de ponent moderat seguirà sent el protagonista amb un ambient més càlid per a les dates, però sense arribar als 30ºC que podríem fregar divendres.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Més sol i temperatures a l’alça" "La tempesta Pablo es convertix en huracà a només 800 km d'Espanya"