Més sol i temperatures a l’alça

Els núvols d’esta jornada de dilluns ja seran historia i dimarts recuperarem sol amb un ambient més càlid
El sol i l'ambient càlid per a les dates seran els protagonistes d'esta setmana | Arxiu

Al llarg d’este vespre de dilluns tindrem un cel més seré i això farà que les temperatures puguen baixar algun grau més que la nit passada. Només les zones de muntanya de l’interior baixaran dels 10ºC, mentres que en gran part de la costa i zones properes de l’interior, els valors mínims estaran al voltant dels 14ºC.

Ambient més càlid

Este dimarts serà un dia molt més solejat, només tindrem alguns núvols alts que seran més freqüents cap a les comarques de Castelló però sense més conseqüències. Amb més sol, les temperatures pujaran clarament i l’ambient recordarà més a l’estiu que a la tardor. Alguns valors podrien fregar els 28ºC en l’interior de València com també en el sud d’Alacant, en el Baix Vinalopó. En la resta del litoral, la marinada mantindrà els termòmetres a ratlla, però, a pesar de tot es podrien arribar fins als 24ºC.

Previsió per este dimarts | Aemet

  

 

Pocs canvis a finals de setmana

Dimecres tindrem valors molt similars als de dimarts en tot el territori valencià. Durant el matí, farà sol però a mesura que vagen avançant les hores i, sobretot, al llarg de la vesprada, arribaran núvols prims que acabaran tapant el cel però no esperem precipitacions. Les temperatures durant el dia quedaran molt similars a les de dimarts i l’ambient càlid per a les dates predominarà en el centre de la jornada.

Dijous i en dies posteriors, el més destacable serà el vent de ponent. Bufarà amb ganes a finals de setmana i reescalfarà l’ambient fins a valors totalment estiuencs propers als 30ºC en llocs de costa. No esperem precipitacions en el que queda de setmana.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La tempesta Pablo es convertix en huracà a només 800 km d'Espanya" "Les imàtgens del cicló ‘Kyarr’, el més potent de la història al Mar Aràbic"